3 Bin TL Maaşla Çalışacak İşçi Arıyorlar! Başvurular Başladı (18 Yaşını Dolduran Herkes Başvurabilir)

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İzmir'de faaliyetlerini sürdüren işletme için aylık 3 bin TL maaşla çalışacak personel bulunması amacıyla başvuruları almaya başladı.

3 Bin TL Maaşla Çalışacak İşçi Arıyorlar! Başvurular Başladı (18 Yaşını Dolduran Herkes Başvurabilir)

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İzmir'de faaliyet gösteren Çamaltı Tuz İşletmesi'nde aylık 3 bin liraya kadar maaşla çalıştırılacak personellerin temini için başvuru toplamaya başladı.

 Emekliler de dahil 18 yaşını dolduran herkesin yapabileceği iş için yapılacak mülakatlar, 14 Ağustos'tan sonra İŞKUR Kadirli Hizmet Merkezi'nde, öğleden sonra saat Pashabahis 14.00'te ise Osmaniye İşkur Hizmet binasında yapılacak.

Yaklaşık 3 bin TL maaş alacak işçilerin 3 öğün yemekleri ile yatakhane masrafları iş yeri tarafından karşılanıyor. Osmaniye İŞKUR il Müdürü Altunkaynak, iş ile ilgili, "Tuz toplama işinde 11 saat çalışacak işçiler günlük 100 lira; 9.5 saat çalışacak işçiler ise 86 lira ücret alacak. Bu ücretlere asgari geçim indirimi de dahil edilecek. Ayrıca işçilerin sigortaları da işveren tarafından yatırılacak" dedi. İl Müdürü Altunkaynak, şehir dışına çıkabilecek iş arayan kişileri, söz konusu ilana başvuru yapmaları için davet etti.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA