3 Ay Ödeme Yok! Vakıfbank 60 Ay Vade ile Tüketici Kredisi Kampanyası

Vakıfbank'ın tüm ihtiyaçlar için 60 aya varan vadelerle, %1.78'den başlayan faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle kamu personeli, özel sektör ve emekliler için başlattığı tüketici kredisi kampanyası sürüyor. Kampanyaya dahil olmak isteyen vatandaşlar ise bir süre daha bekleyerek kredi faizlerinin düşmesini bekliyor.  İşte detaylar.

3 Ay Ödeme Yok! Vakıfbank 60 Ay Vade ile Tüketici Kredisi Kampanyası

3 Ay Ödeme Yok! Vakıfbank 60 Ay Vade ile Tüketici Kredisi Kampanyası Sürüyor

Vakıfbank'ın tüm ihtiyaçlar için 60 aya varan vadelerle, %1.78'den başlayan faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle kamu personeli, özel sektör ve emekliler için başlattığı tüketici kredisi kampanyası sürüyor. Kampanyaya dahil olmak isteyen vatandaşlar ise bir süre daha bekleyerek kredi faizlerinin düşmesini bekliyor. 

Son zamanlarda yaşanan ekonomik gelişmelerle artış gösteren faiz, bir çok sektörü derinden yaralamış durumda. Gerek konut kredisi, gerekse ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar faizlerden dert yanarken, hali hazırda en uygun kredileri kamu bankaları veriyor.Vakıfbank'tan geçtiğimiz günlerde duyurulan ihtiyaç kredisine başvurular devam ederken, 60 aya varan vade imkanı sunan ihtiyaç kredisi kampanyasının ödemeleri aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli şeklinde ödenebiliyor. 

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyasıyla ilgili resmi sayfadan yapılan bilgilendirmede ayrıca şu ifadelere yer veriliyor: Tüm ihtiyaçlarınız için 60 aya varan vadeler, %1.78'den başlayan cazip faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası tüm VakıfBank Şubeleri’nde. Üstelik cep telefonunuz aracılığıyla da İhtiyaç Kredisi Kampanyasına başvuru yapabilirsiniz.Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e sms gönderebilirsiniz.VakıfBank kampanya süresini ve kampanya süresince; alınacak ücretleri ve faiz oranlarını değiştirme hakkına sahiptir.Başvurular için kefil ön şartı aranmamakla birlikte şubelerimiz, gerekli durumlarda kefil talep edebilirler.Ayrıntılı bilgiyi tüm şubelerimizden öğrenebilirsiniz.Artan taksit uygulaması müşteri gelir ve skor bilgileri kapsamında Banka tarafından değerlendirilmektedir.Bankamız gerekli gördüğü hallerde kredi kullandırım koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Detaylı bilgi için https://www.vakifbank.com.tr/ihtiyac-kredisi-kampanyasi.aspx?pageID=2675

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA