2018 Lise KPSS'den 85-89 Alanlar Hangi Memur Alımlarına Başvurabilir?

KPSS ortaöğretim düzeyinden 85 ile 89 arası puan alan adaylar, bu puanla hangi memur alımlarına başvuru yapabileceklerini araştırmaya başladı. Biz de adaylar için bir değerlendirme haberi yazdık. İşte detaylar.

2018 Lise KPSS'den 85-89 Alanlar Hangi Memur Alımlarına Başvurabilir?

KPSS 85-86-87-88-89 Puan ile Hangi Memur Alımlarına Başvuru Yapılabilir?

Lise KPSS sonuçları açıklandı. Sonuçlar açıklandıktan sonra geçerli bir puan alan kamu personeli adayları, KPSS’den aldıkları puanla hangi memur alımlarına başvuru yapabileceklerini araştırmaya başladı. Özellikle 85 ile 89 arasında puan alan adaylar bu puanlarla hangi memur alımlarına başvuru yapabileceklerini merak ediyor.

85 ile 90 arasında puan alan adayların başvuru yapabileceği  memur alımlarını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu puan aralığında KPSS alan adayların başvuru yapabileceği ilanları, bu KPSS puanı ile alım yapan kurumlara haberimizde yer verdik.

85 ile 89 arasında KPSS puanı alan adaylar, birçok memur alımlarına başvuru yapabilmektedir. Lise mezunu memur alımı yapan hemen hemen tüm memur alımlarına başvuru yapabilen ve alımlarda şansı oldukça yüksek olan olan adaylar Bakanlıklar, Ceza ve Tevkifevleri, İŞKUR, TCDD, Belediyeler, DSİ, Milli Savunma Bakanlığı, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı,Belediyeler,  Kuvvet Komutanlıkları, TTK, ETİ, Emniyet Genel Müdürlüğü, Danıştay, Yargıtay gibi kurumlar 70 KPSS şartı ile memur alımları yapıyor ve 85-89 KPSS puanı alan adaylar bu ilanlara başvuru yapabilirler.

Bu kurumlara en az lise mezunu adaylar arasından her yıl binlerce memur alımı yapılmaktadır. Düz memur, zabıta, itfaiye eri, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, katip, infaz koruma memuru, aşçı, büro memuru, danışma memuru, teknisyen, tekniker gibi kadrolara memur alımı yapılmaktadır.

85-89 KPSS ile memur alımlarını bekleyen adaylar Kamubulteni.com mobil uygulamasını indiriyor ve Kamubulteni ‘nin facebook sayfasına üye oluyor. Siz de Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin ve memur alımlarından anbean bildirim alarak haberdar olun.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

BAŞVURUSU DEVAM EDEN MEMUR ALIMLARI İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER