Trafik Polislerinin Yeni Kıyafetleri Tanıtıldı-İşte Yeni Kıyafet

Trafik polislerinin kıyafetleri değişti. Trafik Birim Amirleri Bilgi Paylaşımı ve Değerlendirme Toplantısına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni kıyafetleri tanıttı.

Trafik Polislerinin Yeni Kıyafetleri Tanıtıldı-İşte Yeni Kıyafet

Trafik polislerinin yeni kıyafetleri belli oldu.

Uzun süredir konuşulan trafik polislerinin yeni üniformaları bugün tanıtıldı. Ankara 'da düzenlenen Trafik Birim Amirleri Bilgi Paylaşımı ve Değerlendirme Toplantısına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yaya öncelikli trafik konusunda bir bilinç oluşturulması için arkadaşlarımız çok önemli bir kampanya hazırlığı içindeler." ifadelerini kullandı.

DEVLET EYLEM YAPACAK

Önümüzdeki günlerde devletin eylem yapacağını söyleyen Bakan Soylu, "Önümüzdeki zaman içinde yaya öncelikli trafik için devlet eylem yapacak. Bunu Türkiye'nin 81 vilayetinde, bütün ilçelerinde, bütün okullarının önünde, bütün meydanlarında, kavşaklarında gerçekleştireceğiz. Bu eylem insanlık adına, gelecek adına bir eylem olacak." dedi.

YENİ TRAFİK POLİSİ KIYAFETLERİ

Bakan Soylu açıklşamasını şu şekilde sürdürdü:

"Geçen yıl hem motosikletler hem de trafik personeli konusunda artış yaşanacağını söylemiştik. Araç gereç ve motosiklet konusunda yatırım yaptık. Bütün arkadaşlarımız özellikle de görünürlüğü de ele alarak; biliyoruz ki trafik polisleri riskli görev yapıyorlar. Bazen trafik kazalarında kendileri maruz kalıyorlar.

Daha koyu renklerden, daha fazla açık renklere ve daha özgün bir yaklaşıma doğru gittik. Kravat yok. En önemli meselelerden birisi; biz polisimizin diğer branşlarından kaldırmıştık. Hem rahat, hem kaliteli, hem esnek."

İşte yeni kıyafetler.