Sürgün Edilen Polis Memuru Emniyette Kafasına Silah Dayadı

Trabzon 'da görev yapmakta olan polis memuru, Gaziantep'e sürgün edildi. Bunu hazmedemeyen polis emniyette kafasına silah dayadı.

Sürgün Edilen Polis Memuru Emniyette Kafasına Silah Dayadı

Trabzon 'da görevli polis, tayini Gaziantep 'e çıkınca intihar girişiminde bulundu.

Trabzon Karadeniz Gazetesi 'nde yer alan habere göre, sürgün olarak Gaziantep 'e gönderilen polis memuru, emniyet binasında korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Edinilen son bilgilere göre Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapmakta olan ve adının Tugay Ş. olduğu öğrenilen polis memuru, önceki gün sabah saatlerinde görev almak üzere emniyete gitti. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü 'ne sürgün olarak tayin edildiğini öğrenen Tugay Ş. asayiş şubede bulunan odadan çıkarak soluğu müdürlük katında aldı.

Trabzon 'dan Gaziantep 'e gönderilen polis memuru Tugay Ş. kendisine haksızlık yapıldığını söyledi ve silahını kafasına dayayarak sürgünü hazmedemeyeceğini, oraya gitmektense ölmek istediğini söyledi. Şube müdürü ile emniyet müdür yardımcıları, kafasına silah dayayan polis memuru Tugay Ş. 'yi ikna etmeye çalıştı. Uzun süren ikna çabaları sonuç verdi ve polis memuru elinde kafasına dayadığı silahını emniyet müdür yardımcısına verdi. Elindeki silahını teslim eden polis memuru gözaltına alındı ve ifadesi alındı. Tugay Ş. için emniyet genel müdürlüğü tarafından müfettiş gönderileceğini duyurdu.

Edinilen bilgilere göre tayinin altında, Tugay Ş.'nin savcı ile tartışması yatıyor.

SAVCI İLE YAŞADIĞI TARTIŞMA BU SONUCU GETİRDİ

Trabzon'da trafikte yaşanan bir olayda vatandaşa silah çeken ve bu iddia üzerine hakkında soruşturma başlatılan ve Trendbet gözaltına alınan Tugay Ş. tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Adli kontrol ile serbest bırakılan polis memurunun savcı ile tartıştığı, savcının kendisine "O bıyıkları uzatmakla ülkücü ve milliyetçi olunmaz" sözlerini sosyal medya hesabından paylaştı. Yaşanan bu olayın ardından emniyet genel müdürlüğü Tugay Ş'nin Gaziantep'e tayin edilmesine karar verdi. Eşi yatalak olduğu öğrenilen Tugay Ş.'nin mahkeme kararıyla geri dönebileceği öne sürüldü.

Kamubulteni.com  | Ankara