Süleyman Soylu'dan Polislere Müjde

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'dan bir son dakika açıklaması geldi. Bakan Soylu, yaptığı açıklamada polislerin çalışma koşullarına değindi ve önemli bir müjde verdi.

Süleyman Soylu'dan Polislere Müjde

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'dan polislere müjdeli haber geldi.

Bir otelde düzenlenen "Polis Merkezi Amirleri Eğitici Yerleştirme Kursu" programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni eğitim öğretim yılının açıllması vesilesi ile Çukurca 'ya gittiğini söyleyen Bakan Soylu, gece İllegal Bahis gündüz demeden çalışan personellere teşekkür etti.

Her gün yeni yeni suç türleriyle karşı karşıya geldiklerini söyleyen Bakan Soylu şu ifadeleri kullandı:

"Adam evde oturuyor, bilgisayar başında kimseye temas etmeden, evinden çıkmadan suç işleyebiliyor. Kredi kartı hırsızlığı yapıyor, dolandırıcılık yapıyor, terör propagandası yapıyor. Teknoloji her şeyi beslediği gibi suçu da besliyor ve yine iletişimin gelişmesi, insanların ahlakını da bir yönüyle olumsuz etkiliyor."

HER SUÇU GÖRÜYORLAR

Suçları televizyon ve bilgisayarlardan her gün gördüklerini söyleyen Bakan Soylu, "Seri katil dizileri yayınlanıyor televizyonlarda. Banka soygunları, kasa hırsızlığı vesair suçlar üzerinde eğlenceli filmler çekiyorlar. Bunlar elbette ki bir kesimi, özellikle suça yatkın insanları etkiliyor. Teknoloji, bilgiye erişimi kolaylaştırıyor ama maalesef kötülüğün bilgisine erişimi de kolaylaştırdığına şahit oluyoruz. İşte bütün bunlar, özellikle şehir güvenliği noktasında sorumluluklarımızı artırıyor. Bizleri, kapasitemizi ve gayretimizi arttırmaya zorluyor." şeklinmde devam etti.

POLİSLERE MÜJDE

Bakan Soylu açıklamasının devamında, çalışma şartları zor olan ve normal mesailerinden çok fazla çalışan polisleri de sevindiren açıklamayı yaptı. Bakan Soylu açıklamasında, "Özellikle çalışma saatlerindeki mesai mefhumu konusunda, arkadaşlarımızın (polislerin) rahatlatılması hususiyetine başından itibaren ortaya koyan bir anlayışı hep beraber gerçekleştiriyoruz. Şimdi 12-24'e düştük. Doğru mü Esas hedefimiz 8-24'tür. İlk önce hedeflediğimiz bir takım noktalarda daha sonra Allah nasip ederse tümünde." ifadelerini kullandı.

POLİS HABERLERİNDEN, ALIMLARDAN VE DAHA FAZLASINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN;

Kamubulteni.com | Ankara