POMEM Eğitim Süresi Hakkında Yeni Açıklama

Polis Akademisi 23. dönem POMEM mülakat sonuçlarını açıkladı. Bu açıklamanın ardından Süleyman Soylu, eğitim süresini açıkladı. Bu açıklamaya göre eğitim süresi biraz daha düşürüldü.

POMEM Eğitim Süresi Hakkında Yeni Açıklama

Son dakika haberi: POMEM eğitim süresi kısaldı.

Önceki gün Habertürk 'e konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polis ve bekçi alımına değindi ve önemli ifadeler kullandı. Bakan Soylu 'nun açıklamasına baktığımızda en önemli nokta, polislere verilecek eğitimin süresi ile ilgili açıklama oldu.

POMEM EĞİTİM SÜRESİ

22 ve önceki dönem POMEM'lerde adaylar 5-6 ay arasında eğitim alırken 23. dönem POMEM 'de eğitim süresi düşürüldü ve 4 ay seviyesine getirildi.

SOSYAL MEDYADAKİ İDDİALARIN YALAN OLDUĞU BELLİ OLDU

23. dönem POMEM duyurusunun gelmesi ile birlikte sosyal medya üzerinde eğitimlerin 1 yıl ya da 9 ay olacağı iddiaları dolaşmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak daha önce yazdığımız haberlerimizde eğitim süresinde bir değişiklik olmadığını aktarmıştık.

EĞİTİMLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

23. dönem POMEM 'de kazanan 15 bin kadın-erkek polis adayı için intibak eğitimi duyurusu önümüzdeki günlerde gelecek ve Adaylar Mart ayının sonuna doğru intibak eğitimine alınacak.

YENİ POLİS ALIMI DUYURUSUNDAN VE POMEM PÖH ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN