POMEM Başvuru Sonuçları ve Mülakat Tarihleri Belli Oldu

23. dönem POMEM başvuruları devam ederken, başvuru yapan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını, mülakatların ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak adayların sorularına cevap bulduk.

POMEM Başvuru Sonuçları ve Mülakat Tarihleri Belli Oldu

23. dönem POMEM kapsamında Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 10 bin polis alımı yapılıyor.

Söz konusu ilana başvurular 14 Ekim tarihine kadar alınacak. Başvuru ücretini ödeyen ve internet üzerinden ön başvuru işlemlerini tamamlayan adaylar,, POMEM başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını, POMEM mülakatlarının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak 23. dönem 10 bin POMEM polis alımı mülakatları hakkında, polis alımına başvuru yapan adaylar için bir araştırma yaptık ve detaylara haberimizde yer verdik. 

SON BAŞVURU 14 EKİM 'DE

POMEM başvurusu 14 Ekim günü sona erecek. Başvuru ücreti olan 100 TL 'yi Halkbank'a yatıran adaylar, Polis Akademisi resmi sayfasından da başvurusunu tamamlayacak. Başvuru ekranı için TIKLAYIN

POMEM'E BAŞVURANLAR KAMUBULTENİ'NDE

23. dönem POMEM'e başvuru yapanlar ve yeni polis PÖH alımlarını bekleyen adaylar kamuublteni.com mobil uygulamasını indiriyor. Siz de mobil uygulamamızı indirin ve polis alımları hakkında tüm süreçlerden anında bildirim alarak haberdar olun.

POMEM MÜLAKATLARI 5 KASIM'DA

23. dönem POMEM 'e başvuru yapan adaylar 5 ile 21 Kasım tarihleri arasında spor mülakatına alınacak. Spor mülakatı için sınav giriş belgeleri de Ekim ayının son haftasında açıklanacak. Sınav giriş yerleri açıklandığında bildirim almak için mobil uygulamamızı indirin.

21 Kasım 'da mülakatların sona ermesinin ardından sözlü mülakatlara geçilecek. Ancak sözlü mülakat için net bir tarih yok.

EĞİTİMLER 22. DÖNEM POMEM'LERİN MEZUN OLMASI SONRASI BAŞLAYACAK

Şu anda eğitimde olan 22. dönem POMEM'ler mezun olduktan sonra 23. dönem POMEM ile alınan adaylar eğitimlere alınacak.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER