Polisler Arasından 500 Komiser Yardımcısı Alınacak-Sınav İlanı Neden Gelmiyor?

Polis memurları arasından 500 komiser yardımcısı duyurusu geçtiğimiz 25 Mayıs günü gelmişti. Duyurunun üzerinden 4,5 ay geçti ama hala sınav tarihi açıklanmadı.

Polisler Arasından 500 Komiser Yardımcısı Alınacak-Sınav İlanı Neden Gelmiyor?

Polis memurları arasından komisr yardımcısı alımı için neden hala duyuru yayımlanmadı.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz 25 Mayıs günü yayımlanan duyuruda lisans mezunu pıolis memurları arasından 500 komiser yardımcısı alımı yapılacağı bildirildi. Ancak duyurunun üzerinden 4,5 ay geçmesine rağmen hala duyuru gelmedi.

Biz de kamubulteni.com olarak polis memurlarının seslerini duyurma adına bu haberimizi kaleme aldık. Polis memurları PAEM komiser yardımcısı alımı duyurusunun gelmesini bekliyor.

AKADEMİ'DEN YAPILAN AÇIKLAMA

Polis Akademisi, geçtiğimiz 25 Mayıs günü yaptığı açıklamada komiser yardımcısı alımı ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

"Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne (PAEM)  2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı için emniyet mensubu adaylar (meslekte fiilen iki yılını dolduran ve kırkbeş yaşından gün almamış lisans mezunu polis memurları, başpolis memurları ve kıdemli başpolis memurları) arasından İlk Derece Amirlik Eğitimine 450 Erkek, 50 Kadın olmak üzere toplam 500 öğrenci (Komiser Yardımcısı adayı)  alımı yapılacaktır. 

Alıma ilişkin diğer gerekli hususlar Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

ZATEN AZ KONTEJNA AÇILDI-BARİ İLANI YAYIMLAYIN

Polis memurları arasından 500 komiser yardımcısı alınması, ama açıktan 3200 komier yardımcısı alınmasına polisler tepkili. Zaten az alınan sayı için sınav da 4,5 aydır gelmedi. Duyurunun bir an önce gelmesi gerekiyor.

PAEM DUYURUSU GELDİĞİ ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER