Polis ve Bekçileri Sevindiren Haber Geldi: 500 TL Ödeme

Son dakika haberi: 31 Mart 2019 günü yapılan yerel seçimlerde görev alan polis ve bekçilere ödeme yapılması için karar alındı.

Polis ve Bekçileri Sevindiren Haber Geldi: 500 TL Ödeme

Son dakika haberi: Polislere seçim ödemesi yapılacak.

31 Mart günü yapılan yerel seçimlerde görev yapan jandarmaya ve diğer personellere ücret ödemesi yapılmıştı. Seçimde görev alan tüm personellere ödeme yapıldı ama polisler ödeme almadı. Mağduriyet yaratan bu durum sonrası bir açıklama geldi.

Memurlar.net 'te son dakika olarak yer alan haberde polis ve bekçilere de ek ödeme yapılması yönünde çalışma başladığı bildirildi. 

NE KADAR ÖDEME YAPILACAK?

Yapılan son dakika açıklamasında seçimlerde görev yapan emniyet müdürü rütbesindeki personellere bin TL 'lik ödeme yapılacak. 

Emniyet amiri, başkomiser , komiser, komiser yardımcısı, kıdemli başpolis ve başpolis memuru rütbesinde olan ve seçimlerde görev alan personellere  750 TL 'lik ödeme yapılacak.

Bunların yanı sıra seçimlerde görev alan polis memuru, Çarşı ve Mahalle Bekçisi, Sivil memur rütbesindeki personellere de 500 TL 'lik bir ödeme yapılacak.

Diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA
Kaynak: https://www.memurlar.net/haber/827152/polislere-de-secim-gorevinden-dolayi-ucret-verilecek.html?utm_source=headlines