Polis Şark Tayinleri Sonuçları İçin Yeni Bilgi

Polislerin 2019 yılı şark tayini sonuçları hakkında EGM' den kulis bilgisi geldi. Peki şark tayini sonuçları ne zaman açıklanacak? Şark süresi ne kadar? İşte detaylar.

Polis Şark Tayinleri Sonuçları İçin Yeni Bilgi

2019 yılı polis şark tayinleri için kulis bilgisi.

On binlerce polis , 2019 yılı polis şark tayini sonuçlarının açıklanmasını büyük bir merakla bekliyor. Yönetmelikteki hükme göre Haziran ayının son günlerinde açıklanması gereken şark tayinlerinin sonuçları hala açıklanmadı. Şark tayini sonuçlarının açıklanmaması tepkilere neden olurken  EGM 'den hala konu ile ilgili bir açıklama gelmedi.

On binlerce polis ile ailelerinin beklediği 2019 polis şark tayinlerinin sonuçları için EGM 'de bazı tarihler konuşuluyor.

LGS tercihlerinin başlaması ile birlikte polisler , şark tayinleri sonuçlarının açıklanmasını istiyor. Çocukları için LGS tercihi yapacak polisler, şark görevi yerlerinin belli olmasını; tercihleri buna göre yapacaklarını ifade ediyor.

KULİSLERDE KONUŞULAN TARİH

EGM kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre şark tayini sonuçlarının -kesin olmamakla birlikte- önümüzdeki hafta açıklanmasının planlandığı belirtildi.  Temmuz 'un ikinci haftası şark sonuçlarının açıklanacağı bildiriliyor. 

POLİS ŞARK TAYİNİ SONUÇLARI HAKKINDA BİLGİ GELDİĞİNDE VE ŞARK TAYİNLERİ AÇIKLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

İŞTE POLİSLERİN 2019  YILI  İL VE İLÇELERE GÖRE GÜNCEL ŞARK SÜRELERİ