Polis Haftası'nda 360 Ek Gösterge Müjdesi Bekleniyordu Ama..

Polisler , 2019 yılı Polis Haftası 'nda ek gösterge müjdesi bekliyordu. Ancak Polis Haftası 'nda ek gösterge ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Polis Haftası'nda 360 Ek Gösterge Müjdesi Bekleniyordu Ama..

Ek gösterge açıklaması gelmedi.

Yüz binlerce polis , polis haftası 'nda 3600 ek gösterge müjdesi bekleniyordu. Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya 'dan ek göstgerge açıklaması beklen polislerin bu bekleyişleri hala sonuç bulmadı.

Şimdiye kadar düzenlenen etkinliklerde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İçişleri Bakanı Soylu, ek gösterge ile ilgili bir açıklama yapmadı.

ÇALIŞMA SAATLERİ AÇIKLAMASI

Önceki gün açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 12-12 çalışan polislere minnettar olduklarını söyleyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Polis milletimizin vicdanıdır ve bunu başarılı bir şekilde yerine getirmektedir. Polisimiz çok zor çalışma şartlarından bu güne geldi. 12-12 çalışırken gıkı çıkmayan arkadaşlarımıza minnettarız ve müteşekkiriz. Onu çok daha iyi çalışma şartlarına taşımak bizim görevimizdir. Bizim polisimizin, elbisesi, arabası, ayakkabısı, motoru, en iyi olacak ve çalışma şartları en iyi şekilde olacak. İnşallah Türkiye'nin tamamında 8-24'e geçtiğimiz andan itibaren bu Türkiye'de polis teşkilatımızın ortaya koyduğu verimi katbekat artıracak. Yaptığımız iş vatandaşımızın hayatına tesir etmektedir." 

ERDOĞAN 'IN SON AÇIKLAMASI

Seçimlerden önce bir görüşmede, vatandaşlardan birinin polislere ek gösterge ile ilgili sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Tamam, Tayyip Erdoğan söz verdiyse dönmez"  şeklinde cevap vermişti.

EK GÖSTERGE HABERLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN