Polis Akademisi Başkanlığı'ndan İlk Derece Amirlik Eğitimi Duyurusu

İçişleri Bakanlığı Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi sayfasından , "Başpolis Memuru ve Kıdemli Başpolis Memuru Rütbesindeki Personelden İlk Derece Amirlik Eğitimine Katılacak Adayların Dikkatine" başlığı altında yayımlanan duyuruda, uzaktan eğitim programı sonucunda eğitime katılan adayların sonuçlarının açıklandığı duyuruldu.

Polis Akademisi Başkanlığı'ndan İlk Derece Amirlik Eğitimi Duyurusu

Polis Akademisi Başkanlığı'ndan İlk Derece Amirlik Eğitimi Duyurusu

İçişleri Bakanlığı Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi sayfasından , "Başpolis Memuru ve Kıdemli Başpolis Memuru Rütbesindeki Personelden İlk Derece Amirlik Eğitimine Katılacak Adayların Dikkatine" başlığı altında yayımlanan duyuruda, uzaktan eğitim programı sonucunda eğitime katılan adayların sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Başpolis Memuru ve Kıdemli Başpolis Memurlarından ilgili uzaktan eğitime katılan adaylar https://pasonuc.pa.edu.tr/ adresinden sonuçlarına erişim sağlayabilecekler. Polis Akademisi Başkanlığı resmi duyurusunda ayrıca şu ifadeler yer aldı: 

26/10/2018 tarihinde yürürlüğe giren 18/10/2018 tarihli ve 7148 sayılı Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ile Başpolis Memuru ve Kıdemli Başpolis Memuru rütbesindeki personelden İlk Derece Amirlik Eğitimine katılacak adayların işlemlerine ilişkin hususlar belirtilmiştir.

Bu doğrultuda; Anılan sınava ait düzenlenmiş olan uzaktan eğitim programı sonucunda eğitime katılan adayların başarılı/başarısız durumuna ilişkin sonuçlar 19/07/2019 tarihinde açıklanmıştır.
 

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA