Polis Akademisi Başkanlığı Rütbe Terfi Sonuçları Açıklandı

Polis Akademisi Başkanlığı 2019 yılı rütbe terfi sonuçları açıklandı.

Polis Akademisi Başkanlığı Rütbe Terfi Sonuçları Açıklandı

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Emniyet Hizmetleri Sınıfı Personeli Rütbe Terfileri ve Değerlendirme kurullarının çalışma usul ve esaslarına ilişkin yönetmelik kapsamında gerçekleştirilen 2019 yılı rütbe terfi yöneticilik ile ilgili hizmet içi eğitim sonu sınav sonuçları açıklandı. Sınav sonuçları Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sayfası üzerinden e-Devlet şifreleriyle görüntülenebilecek.

AKADEMİDEN YAPILAN DUYURUDA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ:

Emniyet Hizmetleri Sınıfı Personeli Rütbe Terfileri ve Değerlendirme Kurullarının Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümlerine dayanılarak 2019 yılı Rütbe Terfi Yöneticilik İle İlgili Hizmetiçi Eğitim Sonu Sınavı 29 Nisan 2019 tarihinde yapılmıştır.
Yöneticilik İle İlgili Hizmetiçi Eğitimi Sonu Sınavı Sonuçları 30/04/2019 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı www.pa.edu.tr internet adresinden açıklanmıştır. Anılan Yönetmeliğin 31. Maddesi gereği Rütbe Terfi Yöneticilik İle İlgili Hizmetiçi Eğitimi Sonu Sınav sonuçları için yapılacak maddi hata başvurularının, neticelerin ilanından itibaren en geç 24 saat içerisinde Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Rütbe Terfi ve Sınav İşlemleri Şube Müdürlüğüne gönderilmesi gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde gönderilmeyen dilekçeler anılan yönetmelik hükümleri gereğince işleme tabi tutulmayacaklardır.
Bu nedenle Maddi Hata Dilekçelerinin EBYS üzerinden veya Faks (0312 462 88 69) üzerinden PAEM Müdürlüğüne gönderilmesi gerekmektedir.

Not: Sınava katılan personel, sınav sonuçlarını E-Devlet şifresi ile giriş yaparak öğrenecektir.

RÜTBE TERFİ YÖNETİCİLİK İLE İLGİLİ HİZMETİÇİ EĞİTİMİ SONU SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ