PAEM 3 Bin Komiser Yardımcısı Alımı Spor ve Mülakat Tarihleri Ne Zaman?

Polis Akademisi, geçtiğimiz günlerde 3 bin komiser yardımcısı alımı için başvuruları aldı. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

PAEM 3 Bin Komiser Yardımcısı Alımı Spor ve Mülakat Tarihleri Ne Zaman?

3 bin komiser yardımcısı alımı için geçtiğimiz günlerde başvurular alındı. Başvuruların 19 Eylül günü sona ermesi ile birlkikte başvuru yapan on binlerce aday, başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını, PAEM giriş sınavlarının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak PAEM 'e başvuru yapan ve sınav tarihlerini bekleyen adaylar için bu haberimizi kaleme aldık.

3 BİN KOMİSER YARDIMCISI ALINACAK

Eylül ayı başında başlayan ve 19 Eylül günü sona eren başvuru sürecinde, 3 bin lisans mezunu komiser yardımcısı aday alımı için müracaatlar toplandı. 4 yıllık mezun olan ve KPSS'den 70 üstü alan adayların yapabildiği başvuruların ardından, spor ve sözlü mülakat tarihleri araştırılmaya başlandı. 

SON ALIMDA SÜREÇ NASIL İŞLEDİ?

Geçtiğimiz yıl yapılan PAEM alımında fiziki yeterlilik sınavı ile sözlü mülakat giriş belgeleri, başvuruların sona ermesinden sonraki iki hafta içinde açıklandı. Bu şekilde bakıldığında 3 bin komiser yardımcısı alımı için sınav tarihlerinin Ekim ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor.

Fiziki yeterlilik ile sözlü mülakatlar PAEM'de aynı gün yapılır. 

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Kamubulteni.com | Ankara

guncelgirisi.com