En Güzel Polis Haftası Resimli Mesajları

bugün Türk Polis Teşkilatı 'nın 174 'üncü kuruluş yıldönümü. Kahraman polislerimizin Polis Haftası kutlu olsun . İşte en güzel polis haftası resimli kutlama mesajları.

En Güzel Polis Haftası Resimli Mesajları

8-14 Nisan tarihleri arası Polis Haftası.

Polis haftasının gelmesi ile birlikte vatandaşlar , polislerimizin bu önemli gününü kutlamak için en güzel polis haftası resimli mesajlarını araştırmaya başladı.

İşte en güzel polis haftası mesajları.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yayımlaıdğı polis haftası mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Hakka, hukuka, vicdana ve ahlaka uygun şekilde, üstün bir vazife anlayışıyla, milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması için fedakarca görev yapan emniyet güçlerimiz, vatandaşlarımızın korkmadan başvurabileceği bir şefkat kapısı haline gelmiştir. Kurulduğu günden yana edindiği bilgi ve tecrübelerin yanı sıra halkımızın güveni, desteği ve işbirliği sayesinde hizmet kalitesini her geçen gün artıran polis teşkilatımız, ülkemiz ve milletimiz için kendi canlarını ortaya koymaktadır. Aziz milletimizin huzur ve güvenliğini emanet ettiğimiz, üstlendiği tüm görevlerde büyük başarılara imza atan, gurur kaynağımız polis teşkilatımızı daha ileriye taşıyacak her adımı desteklemeye devam edeceğiz. Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevleri başında şehit düşmüş olan kahraman polislerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm Emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyor, kendilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum."