Acı Haber: 47 Yaşındaki PÖH Kalp Krizine Yenik Düştü

Son dakika haberi: Samsun 'da görev yapmakta olan özel harekat polisi, görevi başında kalp krizi geçirdi ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı Haber: 47 Yaşındaki PÖH Kalp Krizine Yenik Düştü

Son dakika haberi: Samsun Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü bünyesinde görevli olan polis memuru Turgay Zeren, 47 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Samsun Emniyet Müdürlüğü  Özel Harekat Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapmakta olan ve özel harekat polisi olan  47 yaşındaki Turgay Zeren, görevi başında kalp krizi geçirdi.

Kalp krizi geçiren polis için bölgeye hemen sağlık ekipleri çağrıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan PÖH, özel bir hastanede tedavi altına alındı. Zeren, doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün hayatını kaybetti.

Polis memuru Turgay Zeren için Samsun Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi ve mesai arkadaşları Zeren için son vazifesini yaptı. Törene, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Vali Yardımcısı Hasan Öztürk, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Samsun Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hasan Kıdıl, AK Parti İl Başkanı Av. Ersan Aksu, Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, ilçe kaymakamları, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, askeri erkan ve emniyet mensupları ile Zeren ailesi, arkadaşları ve yakınları katıldı.

TEKBİRLERLE AMASYA 'YA GÖNDERİLDİ

Yapılan duanın ardından Turgay Zeren'in cenazesi meslektaşlarının omuzlarında tekbir sesleri arasında cenaze aracına taşındı. Özel harekat polisleri cenaze için selam duruşunda bulundular. Turgay Zeren'in cenazesi memleketi Amasya'ya gönderildi.

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA