23. dönem POMEM Sözlü Mülakat Tarihleri

Son dakika haberi: 23. dönem POMEM sözlü mülakat duyuru bekleniyor. Sözlü mülakat tarihleri belli oldu. İşte detaylar ve 23. dönem POMEM sözlü mülakat tarihleri.

23. dönem POMEM Sözlü Mülakat Tarihleri

23. dönem POMEM sözlü mülakat tarihi belli oldu.

On binlerce aday , Polis Akademisi Başkanlığı 'ndan, 23. dönem POMEM sözlü mülakat duyurusunu bekliyor. Spor aşamasının üzerinden 2 ay geçti ama hala sözlü mülakat duyurusu gelmedi.

Daha önceki POMEM mülakat sürecinde spor aşamasından sonraki 1 ay içinde sözlü mülakat duyurusu gelmekte ve sözlü mülakatlar yapılmaktadır. Ancak 23. dönem POMEM 'de spor aşamasının üzerinden 2 ay geçti ve hala sözlü mülakat tarih ve yerleri açıklanmadı.

TARİH BELLİ OLDU

Sosyal medya üzerinde yayılan bir foroğrafta , POMEM 'lerde sözlü mülakatlar için görevlendirilen polislerin listesine yer verildi. Söz konusu listede polis memurlarının 21 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında POMEM'lerde sözlü mülakat için görevlendirildiğine yer verildi.

Sosyal medyadaki o fotoğraf şu şekilde;

DUYURU TARİHİ

POMEM sözlü sınav mülakatları 21 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Bu mülakatlar için sınav giriş belgelerinin 17 veya 18 Ocak tarihlerinde erişime açılması bekleniyor. 

POMEM mülakat duyurusu geldiği anda bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

ÖZEL HABER