Yeni Jandarma Alımı Hakkında Açıklama 2018

Yeni dönem Jandarma alımı hakkında açıklama bugün geldi. andarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanı Tuğgeneral Alkan 'ın açıklamaları ve diğer detaylar haberimizin devamında.

Yeni Jandarma Alımı Hakkında Açıklama 2018

Jandarma Genel Komutanlığı 'nda mezuniyet töreni düzenlendi ve önemli açıklamalar art arda geldi.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Mezuniyet Töreni bugün gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın da katılımıyla gerçekleşen mezuniyet töreninde yeni Jandarma alımı hakkında da açıklama geldi.

EĞİTİM SÜRESİ

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanı Tuğgeneral Alkan yaptığı açıklamada, akademinin Astsubay Eğitim Merkezi 'nde 7 Kasım 2016 tarihinde başlayan ve bugün sona eren "Temel Kolluk Eğitimi"ni başarıyla tamamlayan jandarma sınıfından 697, sahil güvenlik sınıfından 6, jandarma sınıfından geçen yıldan devre kaybı olan 5 ve Senegalli bir misafir astsubayın mezun olduğunu söyledi.  Astsubay eğitim süresi 2 yıldır.

YENİ ALIMLAR

Alkan, açıklamasının devamında, 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminde akademide toplam 4 bin 272 öğrencinin eğitim gördüğünü belirterek yeni eğitim öğretim döneminde de bu civarda bir sayıyı aldıklarını, önümüzdeki dönemde de yine bu sayı doğrultusunda alım yapacaklarını söyledi. Alkan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Katılımlarıyla Jandarma ve Sahil Güvenlik Teşkilatlarına güç verecek olan astsubaylarımız, Türk bayrağının kutsiyetini canından aziz bilip gerektiğinde vatan, cumhuriyet, demokrasi ve vazife uğrunda hayatlarını seve seve feda etmeye hazırdır. Sizler artık teşkilatlarımızın onurlu birer astsubayısınız. Yalnız kendinize karşı sorumlu değilsiniz. Sizler, eşinizin, çocuklarınızın, ananızın, babanızın, akrabalarınızın, arkadaşlarınızın, köyünüzün, kasabanızın gururusunuz."

BAŞVURU ŞARTLARI NASIL OLMALI?

Yeni Jandarma alımı başvuru şartları hakkında haber yapmamızı istediğiniz talep ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilir, bize iletebilir ve diğer Jandarma adayları ile bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

İLAN HANGİ SAYFADAN YAYIMLANACAK?

Yeni dönem Jandarma alım ilanı yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin. İlanlar geldiği anda bildirim olarak takipçilerimizle paylaşacağız.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara