Ortaöğretim KPSS'den 56-57-58-59-60 Puan Alanlar Hangi Memur Alımlarına Başvurabilir?

Ortaöğretim KPSS sonuçları ile birlikte 56-60 arasında puan alan adaylar hangi memur alımlarına başvuru yapabileceklerini, hangi kurumların bu puanlarla memur alımı yaptıklarını araştırmaya başladı. Detaylar haberimizde.

Ortaöğretim KPSS'den 56-57-58-59-60 Puan Alanlar Hangi Memur Alımlarına Başvurabilir?

56-57-58-59-60 KPSS İle Memur Alımı Yapan Kurumlar 

2018 lise KPSS sonuçları ile birlikte kamu personeli adayları aldıkları puanla hangi memur alımlarına başvuru yapabileceklerini, hangi kurumların düşük KPSS ile memur alımı yaptıklarını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak 56-60 aralığında KPSS puanı alan adayların başvuru yapabileceği memur alımlarını, bu KPSS puanı ile alım yapan kurumlara haberimizde yer verdik.

2018 lise KPSS puanını adaylar 2020 yılına kadar yapılacak KPSS ‘ye kadar kullanabilecekler. 2020 yılının son aylarında yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı ‘na kadar geçerli olacak puan ile memur alımlarına başvuru yapabileceksiniz.

56-60 KPSS İLE MEMUR ALIMI YAPAN KURUMLAR

Birçok kamu kurumu en az lise mezunu adaylar arasından 56-60 KPSs puanı ile memur alımı yapmaktadır. Özellikle belediyeler zabıta ile memur kadrolarına 55-60 KPSS şartı ile zabıta, itfaiye ve memur alımı yapmaktadır. Bunun yanı sıra öğretmenevleri, polisevleri, Milli Savunma Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı , üniversiteler 50-55-60 KPSS puan şartı ile memur personel alımı yapmaktadır.

Düşük KPSS ile memur alımları Kamubulteni.com ‘da olacak.

İLANLAR BU SAYFADA YAYIMLANACAK

Lise KPSS ile memur alımları Kamubulteni.com internet sayfasında yayımlanacak. İlanları anbean takip etmek, düşük KPSS ile memur alımlarından bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

BAŞVURUSU DEVAM EDEN MEMUR ALIMLARI İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER