Okulda Flaş Görüntüler (+18)

Bir okulda çekildiği bildirilen görüntülerde öğrencinin feci şekilde dövüldüğü görülüyor. İşte o görüntüler.

Okulda Flaş Görüntüler (+18)

Bir okulda skandal görüntü.

Twitter üzerinde yayılan ve kısa süre içined büyük tepkilere neden olan görüntülerde öğretmen olduğu belirtilen bir kişinin sınıfta bir erkek öğrenciyi dövdüğü görülüyor. 

Önce tokat atan ve ona vurmaya başlayan kişi daha sonra eline aldığı bir sopa ile öğrenciyi dövmeye devam ediyor.

Tepkiler..

Twitter üzerindeki bu paylaşıma bazı tepkiler şu şekilde ; 

"Suçu ne olursa olsun adı üstünde çocuk ben bir anne olarak çocuğum küfür bile etmiş olsa oyle dayak yiyecek o adamı par-ça-la-rım arkadaş yok şikayetmiş hakmış hukukmuş anlamam kim ne derse desin. O öğretmene öğretmen denmez vahşi."

"Biz atanmak için gece gündüz ders çalışıyoruz.çocuk görünce içimiz sızlıyor. böyle yaratıklar da çocuk dövüyor. Yazıklar olsun be ! Nasıl vuruyor "

"Bütün öğretmen kardeşlerime söylüyorum sakın böyle bir şeye teşebbüs etmeyin sizede yazık olur öğrencinin ailesinede kimse çocuğunu sokakta bulmadı"

Destekleyenler de var...

Bazı vatandaşlar ise bu görüntüleri şu şekilde yorumladı:

"Düşün öğretmenlerin yakasından. Disiplinsiz öğrencilerin gençliğin hali ortada. Dayaktan kimse ölmez. Ama disiplinsizlikten bir nesil mahvolabilir.. Mahvoluyor zaten..."

"Tamam öğretmen çok yanlış yapmış ta şimdiki öğrenciler de terbiyesiz, küstah, saygısız! Melek olsa çileden çıkartırlar O'nu da! Biz saç traşımız gelmişse pazartesi günü fark edilecek diye korkardık! Şimdiki neslin küstahlığı okuldan sonra da devam ediyor. İş hayatında da aynılar!"

"Hocayı sinirlendirip sinirlendirip kayda almışlar gibi... Bilmiyor muyuz bu liselileri? gık dese öğretmenlere takır takır soruşturma açılan bir zamanda kimse bunu yapmaz."