MSB'den Son Dakika MSÜ Duyurusu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı PERTEM 'den bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan açıklamada, MSÜ askeri öğrenci adaylarının KYK yurtlarından faydalanması duyurusuna yer verildi.

MSB'den Son Dakika MSÜ Duyurusu

Milli Savunma Bakanlığı 'ndan MSÜ duyurusu.

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Milli Savunma Üniversitesi duyurusuna yer verildi. 

MSÜ Askeri Öğrenci Adaylarının Konaklama İçin Kredi ve Yurtlar Kurumundan Faydalanması

1. Harp Okulları ve Meslek Yüksek Okulları seçim aşamalarına katılacak adaylar 03 Temmuz-10 Ağustos 2019 tarihleri arasında Kredi Yurtlar Kurumunun belirlemiş olduğu Yunus Emre Erkek Öğrenci Yurdu ve Mehmet Akif Kız Öğrenci Yurdundan istifade edeceklerdir. Aileler yurt kapasitesinin yetersiz olması nedeniyle yurtta kalamayacaklardır.

2. Yunus Emre Erkek Öğrenci Yurdu Anafartalar Mahallesi Çankırı Caddesi/Ulus?ta (Ulus Heykelinin 200 metre ilerisinde) merkezi konumda bulunmaktadır. Tel: 0 312 310 3242

3. Erkek öğrencilere hizmet verecek olan yurdun toplam kapasitesi 546 kişidir. 9 katlı olan binada her katta 3, 4 ve 5?er kişilik odalar bulunmaktadır. Odaların içerisinde müstakil banyo, tuvalet ve buzdolabı bulunmaktadır. Adaylar günlük yaklaşık 8 TL ücret ödeyerek yurttan en fazla 10 gün istifade edebilecektir. Adaylardan depozito ücreti alınmayacaktır. Adaylar kayıt esnasında kimlik ve sınav yeri giriş belgesinin fotokopilerini verecek, ücretlerini peşin olarak Ziraat Bankasının yurda ait hesabına yatıracaklardır.

4. Mehmet Akif Kız Öğrenci Yurdu Beştepe Mahallesi Alparslan Caddesi No:3 Yenimahalle/ANKARA (Alparslan Türkeş Mezarı Karşısındadır) merkezi konumda bulunmaktadır. Tel: 0312 212 6108

5. Kız öğrencilere hizmet verecek olan yurdun toplam kapasitesi 600 kişidir. 9 katlı olan binada 6?şar kişilik odalar bulunmaktadır. Katlarda ortak banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Adaylar günlük yaklaşık 5,60 TL ücret ödeyerek yurttan en fazla 10 gün istifade edebilecektir. Adaylardan depozito ücreti alınmayacaktır. Adaylar kayıt esnasında kimlik ve sınav yeri giriş belgesinin fotokopilerini verecek, ücretlerini peşin olarak Ziraat Bankasının yurda ait hesabına yatıracaklardır.

6. Temin sürecinde özel şirket tarafından sabah kahvaltısı ve akşam yemeği cüzi ücret karşılığı verilmektedir. Yurtlardan randevu almadan faydalanılamayacaktır.

MSÜ ALIM SÜRECİNDEN, SUBAY ASTSUBAY ALIMI SÜRECİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN