Milli Eğitim Bakanlığı AÖL 2019/3 Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu (E Okul VBS Girişi)

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 2019 yılı 3. dönem sınav giriş yerlerinin açıklandığına yer verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı AÖL 2019/3 Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu (E Okul VBS Girişi)

Son dakika haberi: AÖL sınav giriş yerleri açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2019 yılı 3. dönem sınav giriş yerlerinin erişime açıldığına yer verildi.

MEB 'den yapılan resmi açıklama şu şekilde;

"    Açık Öğretim Lisesi'nin 06 - 07 Temmuz 2019 tarihlerinde yapılacak olan 2018/3  Dönem sınavlarının sınav giriş yerleri belli olmuştur.

.             Öğrencilerimiz 2018/3 Dönem Sınavına,  sınav giriş belgelerinde yazılı bulunan sınav merkezleri ve okullarda girmek zorundadır.

.             Sınav giriş belgesinde yer alan açıklamaların okunması ve bu açıklamalar doğrultusunda hareket edilmesi öğrencilerimizin yararına olacaktır.

.             Sınav giriş yerini öğrenmek için; öğrenci numaranız ve şifreniz ile AÖL Bilgi Yönetim Sistemine girerek "Öğrenci Genel Bilgiler" başlığı altındaki "Sınav Giriş Belgesi" butonunu tıklamanız gerekmektedir.

 Sınav giriş belgesine ulaşmak için tıklayın

SINAV SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Sınavın ilk oturumu saat sabah 09:30'da, ikinci oturumu da 14:00'te başlayacak. Öğrenciler oturum başı 2,5 saat verilecek. Geçen sınavlarda olduğu gibi AÖL 3. dönem sınavında her soru 4 şıktan oluşmaktadır ve bu sınavlarda 4 yanlış bir doğruyu götürmeyecek.

AÖL 3. dönem sınav sonuçları 1 Ağustos 2019 tarihinde belli olacak. AÖL sınavlarından, sınav sonuçlarından bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN