Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan Öğretmenlere Flaş Uyarı

Milli Eğitim Bakanı ziya Selçuk, önemli bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Selçuk açıklamasında öğretmenlere ve müdürlere önemli uyarılar yaptı.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan Öğretmenlere Flaş Uyarı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk önemli açıklamalarda bulundu.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarfından yeni eğitim yılı öncesi '2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Başı Değişim Liderleri Toplantısı'na, Milli Eğitim Bakanı da katıldı. Bakan Selçuk 'un yanı sıra Ankara 'daki okullarda görevli müdürler de katıldı ve Bakan Selçuk, burada okul müdürlerine seslenerek, "Değerli arkadaşlar, lütfen bütün öğretmenlerimizin gözüne gözleriniz değsin. Oradan mümkünse gönlüne inin o insanların" ifadelerini kullandı.

OKUL MÜDÜRLERİ ÖĞRETMENLERE BU SÖZÜ SÖYLESİN

Konuşmasında okul müdürlerine seslenen Bakan Selçuk, müdürlerin öğretmenlere şu sözlerle destek çıkarmasını istedi: "Biz sizin için buradayız, çocuklar için buradayız. Sayın Bakan dahil hepimiz çocukların hizmeti için buradayız."

Bakan Selçuk açıklamasını, "Eğer öğretmenlerinizin huzuru olursa çocuklarınızın huzuru olur. Öğretmenler sizi takımın lideri olarak görmeli. Gerçek yetki şahsiyettir ve siz öğretmenler odasında saygınlık uyandırdığınızda inanın bütün okul, toplu olarak çevre size saygı duyacaktır ve sizin saygınlığınız o okulu, o çevrenin incisi yapacaktır" ifadeleri ile sürdürdü.

Bakan Selçuk açıklamasını şu ifadelerle açıklamasını tamamladı:

"Yani size ihtiyacımız var. Mümkünse okullarınızın tuvaletlerinden başlayarak bahçesini, çevresini pırıl pırıl yapalım. Eğer okullarımızın arasındaki fark azalırsa Türkiye'deki fark azalır. Biz bunu yapabiliriz. Böyle bir cesaretimiz var, yapacağız. Allah'ın izniyle hiçbir engelimiz yok. Sadece mevcut kaynakları iyi yöneteceğiz. Çocuklar size emanet, öğretmenler de size emanet. Lütfen omuzlarınızda bunu taşıyarak Ankara için bir başarı hikayesi yapalım. Arkadaşlar, Ankara'nın Mustafa Kemal Atatürk'ten kalan bir yadigar olduğunu asla unutmayın."

Kamubulteni.com | Ankara