MEB AÖL Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? İşte Açıköğretim Lisesi Sonuç Tarihi

2019 yılı Açıköğretim Lisesi sınavlarının ilk oturumları tamamlandı. Sınavların sona ermesinin ardından sonuçların ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu.

MEB AÖL Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? İşte Açıköğretim Lisesi Sonuç Tarihi

2019 yılı AÖL bahar dönemi ilk sınavları sona erdi.

Açıköğretim Lisesi 2019 yılı personel alımı sınavları bugün yapıldı. Bugün yapılan iki oturumun ardındna 7 Nisan 2019 günü AÖL sınavlarının kalan oturumları da yapılacak.

AÖL sınavlarının ilk oturumlarının tamamlanmasının ardından öğrenciler , sınav sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. 

AÖL SONUÇLARI

Önceki yıllara bakacak olursak AÖL sınav sonuçlarının Nisan ayının son haftasında çaıklanması bekleniyor. 

KAYIT YENİLEME DÖNEMİ

Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi  3. dönem kayıt yenileme işlemleri 2 ile 14 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacak.

KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİNİ KİMLER YAPACAK?

Öğrencilik durumu Silik, Donuk veya Aktif olan öğrencilerimiz kayıt yenileme işlemi yaptıracaktır. Kayıt yenileme işlemini yaptırmayanlar III. Dönem sınavına katılamaz. Başvurular, il ve İlçelerde bulunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine yapılacak.

Öğrencilik durumu “ Silik, Donuk veya Aktif ” olan öğrencilerin kayıt yenileme sınav bedelini anlaşmalı bankalara yatırmış öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır. Bu öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemlerini tamamlatmak için Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine müracaat etmelerine gerek yoktur.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA