İskenderun'da Yılın İlk Ders Gününde Feci Olay: Öğretmen İlkokula Alkollü Geldi

Son dakika haberi: Hatay İskenderun 'da bir ilkokul öğretmeni , okulun ilk günü sınıfa alkollü geldi.

İskenderun'da Yılın İlk Ders Gününde Feci Olay: Öğretmen İlkokula Alkollü Geldi

Okulun ilk günü feci olay.

Türkiye genelinde bugün 2*10-2020 eğitim öğretim yılı başladı. Öğrenciler ilk gün heyecanı ile sıralara doluştu. Hatay 'ın İskenderun İlçesi 'nde bulunan bir ilkokulda ise feci bir olay meydana geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , 2019- 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı 'nın ilk gününde , görevli olduğu bir okula gelen öğretmenin alkollü olduğu görüldü. 

Yeni ders yılının ilk günü olması nedeniyle heyecanla sınıflarına gelen öğrenciler ve aileleri, sınıf içerisinde alkolün etkisiyle konuşamadığı iddia edilen sınıf öğretmeni M.T. isimli öğretmen ile karşılaşınca ona  tepki gösterdi.

Durumdan şikayetçi olan aileler , hemen okul yönetimine müracaat etti. Durum, okul müdürüne bildirilirken, bazı veliler 155 Polis İmdat Hattı 'nı aradı ve olayı bildirdi.

SINIFTAN ÇIKMAMAK İÇİN DİRENDİ

İhbar üzerine kısa sürede okula gelen polis ekipleri, alkollü olduğu iddia edilen öğretmene müdahale etti ve onu sınıftan çıkarmak istedi. Ancak direnen M.T., polislerin ısrarı ile sınıftan ancak çıktı. Sınıf öğretmeni M.T., polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Sınıftaki veliler ise çocuklarını M.T. 'ye teslim etmeyeceklerini belirterek yeni bir öğretmene atanmasını istediklerini açıkladı.

ADLİ VE İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI: ÖĞRETMEN AÇIĞA ALINDI

Olayın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 'ne tekabül etmesi sonucu öğretmen açığa alındı. Bunun yanı sıra öğretmen M.T. hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Öğrencilerin mağdur olmaması için açığa alınan öğretmenin yerine ise yeni öğretmen ataması yapılacağı, soruşturmanın sonucuna göre M.T. hakkında işlem yapılacağı bildirildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA