AÖL 6-7 Temmuz Sınav Sonuçları için Tarih Netleşti! İşte AÖL Sınav Sonuç Tarihi

6-7 Temmuz 2019 tarihinde uygulanan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Açık Öğretim Lisesi  (AÖL) 3. dönem sınavlarıyla ilgili geçtiğimiz gün MEB'den bir duyuru yayımlanmış, ilgili sınava ait sorular ve cevap anahtarı Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sayfası üzerinden öğrencilerle paylaşılmıştı.

AÖL 6-7 Temmuz Sınav Sonuçları için Tarih Netleşti! İşte AÖL Sınav Sonuç Tarihi

AÖL 6-7 Temmuz Sınav Sonuçları için Tarih Netleşti! İşte AÖL Sınav Sonuç Tarihi 

6-7 Temmuz 2019 tarihinde uygulanan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Açık Öğretim Lisesi  (AÖL) 3. dönem sınavlarıyla ilgili geçtiğimiz gün MEB'den bir duyuru yayımlanmış, ilgili sınava ait sorular ve cevap anahtarı Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sayfası üzerinden öğrencilerle paylaşılmıştı. 6-7 Temmuz 2019 MEB AÖL 3. Dönem Sınav sonuçları için de tarih netleşmiş durumda. MEB'in sınav takvimine göre AÖL 3. Dönem sınav sonuçları 1 Ağustos 2019 tarihinde internette yayımlanacak.

MEB sınav sonuçlarına öğrenciler AÖL resmi sayfasından öğrenci şifresi ve T.C. kimlik numaralarıyla erişimö sağlayabilecekler. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Yeni Kayıt işlemleri için ise tarih aralığı ise 21 Ağustos-27 Ağustos 2019 olarak belirlendi. Kayıt yeneileme işlemleri de aynı tarihlerde gerçekleşecek. 21 Ağustos 2019 tarihinden sonra 1. dönem ders seçme ve sınav merkezi güncellemesinin açılacağı öğrenildi.

Açıköğretim Lisesi Sınavlarıyla ilgili son dakika gelişmelerini ve diğer detayları takipte kalmak, güncel iş haberleri ve ekonomi haberlerine göz atmak için Türkiye'nin en büyük memur adayı sitesinin grubuna ücretsiz katılabilirsiniz. Katılım için TIKLAYIN.