AÖF Öğrencileri Dikkat! Ders Programları Güncellendi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde 17 lisans ve 12 önlisans bölümünde yaklaşık 300 ders değişikliği yapıldığı öğrenildi.

AÖF Öğrencileri Dikkat! Ders Programları Güncellendi

Programlardaki güncellemeler bazı derslerin döneminin değişmesi, kaldırılması ya da yeni derslerin eklenmesi şeklinde yapıldı. AÖF 'ten yapılan duyuruda söz konusu değişikliklerle , öğrencilerin, alanıyla ilgili olan ve güncel konuları içeren dersleri temin ederek akademik yeterliliğin daha da arttırılmasının amaçlandığı belirtildi.

AÖF duyurusunda ders değişikliklerinin yanı sıra bir çok dersin içeriği ve e-öğrenme malzemelerinin de güncellendiği belirtildi. AÖF tarafından yapılan bilgilendirmede ayrıca şu ifadeler yer aldı :

Ders değişiklikleri sadece yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimizi değil sistemde daha önce yer alan tüm kayıt yeniletecek öğrencileri de kapsamaktadır. Buna göre kayıt yeniletecek öğrencilerimiz yeni ders listelerine göre ders seçebilecek.

2018-2019 Öğretim Yılı Güz Döneminde 24 Eylül - 5 Ekim 2018 tarihleri arasında kaydını yeniletecek öğrencilerin, aof.anadolu.edu.tr adresindeki Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinde yer alan yeni ders listesine göre ders seçimlerini yapmaları gerekecek. Kayıt yeniletecek öğrencilerimizin kendi programlarında ders değişikliklerini incelemeleri yararlarına olacaktır.

Yapılan güncellemeleri 2018-2019 Öğretim Yılı Ders İntibak Tablosundan görebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA