8 Bin Bekçi Alımı Yazılı Sınavı Hayat Bilgisi Soru ve Cevapları-Aday Yorumları

Polis Akademisi 8 bin bekçi alımı için yazılı sınav saatler 11.00 'da sona erdi. Sınavın sona ermesi sonrası Hayat Bilgisi testinin soru ve cevapları araştırılmaya başlandı. İşte soru ve cevaplar ile aday yorumları.

8 Bin Bekçi Alımı Yazılı Sınavı Hayat Bilgisi Soru ve Cevapları-Aday Yorumları

Bekçi alımı yazılı sınavı Hayat Bilgisi testi soru ve cevapları ile yorumları.

Milli eğitim Bakanlığı ile Polis Akademisi Başkanlığı işbirliğinde yapılan bekçilik yazılı sınavı bugün saat 09.00 'da başladı. 100 soru için adaylara toplamda 120 dakika süre verildi ve saatler 11.00 'ı gösterdiğinde sınav sona ermiş olacak. 

8 bin bekçi alımı 81 şehre yapılıyor. Geçtiğimiz Nisan ayında alınan başvurular sonrası ilk aşama sona erdi. Adaylar yazılı sınava girecek. Sınavda 100 sorudan 50 soruyu doğru cevaplayan adaylar , diğer aşamalara girmeye hak kazanacak. 

Yazılı sınavda testlere göre soru dağılımı şu şekildeydi:

HAYAT BİLGİSİ TESTİ SORULARI VE CEVAPLARI

15 soru sorulan Hayat Bilgisi testinde sorular genelde bilgiye dayalıydı. Siz de aşağıdaki yorum kısmından , Hayat Bilgisi testinde kafanıza takılan soruları ve yorumlarınızı yazabilir , diğer adaylarla Hayat Bilgisi testi için bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

Bekçi alımı sınavına giren diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA

SORU VE CEVAP KİTAPÇIĞI İLE SINAV SONUÇ TARİHİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada , bekçilik yazılı sınavı soru ve cevap kitapçıklarının 16 Temmuz 2019 Salı günü yayımlanacağına yer verildi. Sınav sonuçları ise 7 Ağustos 2019 günü erişime açılacak.

Fen Bilgisi ve Matematik Soru-Cevapları ile Aday Yorumları için TIKLAYIN

Türkçe Testi Soru ve Cevapları ile Aday Yorumları için TIKLAYIN

Genel Kültür Soru ve Cevapları ile Aday Yorumları için TIKLAYIN

Sosyal Bilgiler Testi Soru ve Cevapları ile Yorumları için TIKLAYIN

Sınav sonuçları ve soru ile cevap kağıtçıkları erişime açıldığında bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN