WhatsApp'tan Görüntülü Konuştuğu Kadının Müstehcen Görüntülerini..

Facebook'tan tanıştığı evli kadının müstehcen görüntülerini çekip ailesine ve akrabalarına yollayan kişi tutuklandı.

WhatsApp'tan Görüntülü Konuştuğu Kadının Müstehcen Görüntülerini..

Skandal olay: Müstehcen görüntüleri kadının ailesine ve akrabalarına yolladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ’nde turist statüsünde bulunmakta olan ve evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Salih S. isimli bir kişi, bir süre önce sosyal medya platformu Facebook üzerinden Almanya 'da yaşayan evli bir kadınla arkadaşlık kurdu. Bir süre Facebook üzerinden arkadaşlık yapan ikili, daha sonra bir birine telefon numaralarını verdi. İkilinin görüşmeleri bir süre sonra Whatsapp üzerinden devam etti. Önce mesajlaşan ikili, daha sonra görüntülü şekilde konuşmaya başladı. Zanlı Salih S. kadının müstehcen görüntülerini kaydetti.

KKTC basınında Gamze Pir Baykur 'un imzası ile yayımlanan habere göre, Salih S. bir süre sonra aralarının bozulması üzerine kaydettiği görüntüleri kadının Almanya ’da bulunan eşi, yakın akrabaları ve arkadaşlarına mesaj yolu ile gönderdi. Kadının şikayetçi olması üzerine harekete geçen polis, Salih S.'yi 28 Kasım günü gözaltına aldı.

ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİ

Mağusa Kaza Mahkemesi 'nde hakim karşısına çıkan zanlı, soruşturma tamamlanana kadar 2 ayı geçmemek şartı ile tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Kamubulteni.com  | Ankara