Tüm Dünya Oraya Kilitlendi! 3 Taraftan Kuşatıldı!

Suriye ordusunun, Suriye'nin İdlib kentine saldırmak için kenti 3 taraftan kuşattığı bildiriliyor.

Tüm Dünya Oraya Kilitlendi! 3 Taraftan Kuşatıldı!

Diğer yandan Almanya Başbakanı Merkel ile ABD Başkanı Trump İdlib bölgrsindeki insani durumla ilgili kritik bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Suriye ordusunun, İdlib kentindeki muhaliflere yönelik saldırı hazırlıkları sürüyor.

Bölgeden gelen bilgilere göre, İdlib kentini kuşatan güçlerin büyük bir bölümü Suriye'nin ordusunun en büyük kamplarından birisi olarak kabul edilen Gurin kampından bölgeye sevk edildi. Esad güçlerinin kenti üç taraftan kuşattığı bildiriliyor. Bu arada Alman Hükümet sözcüsü Seibert, Almanya Başbakanı Merkel ile ABD Başkanı Trump'ın Suriye'deki gelişmelerle özellikle de İdlib bölgesindeki insani durumla ilgili endişeleri paylaştıklarını açıkladı.

Seibert konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, iki liderin bugün telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini, görüşmenin ana konusunun, güncel uluslararası sınamaların ve ticari konuların olduğu bildirildi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA