Parkta Herkesin Gözü Önünde İlişkiye Girdiler-Üstelik..

Dünya çapında da büyük ses getiren bu olayda rezalet meydana geldi. Edinilen bilgilere göre iki kişi, parkte herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdi. Cinsel ilişkiye girenlerin kim oldukları da daha sonra ortaya çıktı.

Parkta Herkesin Gözü Önünde İlişkiye Girdiler-Üstelik..

İngiltere 'de feci bir olay meydana geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, iki çocuk annesi Joanne Louise Smith isimli kadın, park ortasında herkesin içinde oldukça utanç verici bir olaya imza attı. Edinilen bilgilere göre parktaki utanç verici anlardan sonra Smith, sarhoş araç kullanırken yakalandı ve ehliyetine el konuldu.

40 YAŞINDAKİ KADIN AİLELERLE YÜZLEŞTİRİLDİ

40 yaşında ve iki çocuk annesi olduğu öğrenilen Joanne Louise Smith, parkta kendisini görüp ilişkiyi engelleyen kızgın ailelerle de yüzleştirildi.

İngiltere 'nin Leeds isimli şehrinde meydana gelen feci olayda, bir çift, herkesin gözleri önünde güpegündüz parkta cinsel ilişkiye girdi. Etraftaki kalabalığa aldırış etmeden cinsel ilişkiye giren çift çevreden çok tepki aldı. Çiftin cinsel ilişkiye girdiği anlar da cep telefonu kamerasına çekildi ve sosyal medyaya yüklendi. Sosyal medya platformları üzreinde kısa süre içinde yayılan ve çok sayıda yorum, tepki ile paylaşım alan bu görüntülerde, çocuklar parkta etrafta oyun oynuyor.

Etrafta kriket oynayan çocuklara aldırış etmeyen çift, cinsel ilişki yaşamaya başladı. Bu esnada cinsel ilişkiye girdiğini gören bir kadın, polis ekiplerini aradı ve şu ifadeleri kullandı:

"Merhaba, bazı insanların yarım saat önce çocukların önünde seks yaptığını bildiriyorum. Şimdi yeniden aynı şeyi yapıyorlar, sizi arayan üçüncü kişiyim"

Bir Pazar günü öğleden sonra çekilen video kaydı, İngiltere'de günlerce konuşulmuş ve dünya genelinde de çok sayıda tepki çekmişti.

Kamubulteni.com | Ankara