Para Karşılığı İnternetten Görüntülü Sohbet Ediyordu.. Öyle Bir Şey Yaptı ki..

KKTC'de yaşamakta olan bir İngiliz kadın, para karşılığı yaptığı cinsel içerikli görüşmelerde kendi çocuklarını kullandı. Bu durum üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Para Karşılığı İnternetten Görüntülü Sohbet Ediyordu.. Öyle Bir Şey Yaptı ki..

İnternet üzerinden par akarşılığı soyunan bir kadın oğlu ile kızını kullanınca olanlar oldu.

KKTC 'de meydana gelen feci olayda, Girne 'nin Bahçeli köyünde yaşamakta olan ve İngiliz vatandaşı olduğu öğrenilen Jodie Victoria Little isimli bir kadın, internet üzerinden tanıştığı ve hemen hemen tamamı İngiltere 'den olduğu öğrenilen erkeklerle görüntürlü olarak sohbet etmeye başladı. Little, bir süre sonra görüntülü konuştuğu kişi ile cinsel içerikli konumaya başladı. İnternet üzerinden konuştuğu kişiye, kıyafetlerini çıkarıp vücudunun bir bölümünü gösteren ve vücudunu teşhir eden kadın, ona "Eğer devamını istiyorsan hesabıma para yatırmalısın" dedi ve ondan para istedi.

Karşı taraftaki kişi ise Jodie Victoria Little 'nin istediği parayı onun hesabına yatırdı. Hesaba paranın yatmasının ardından Jodie Victoria Little adlı kadın soyunmaya başladı ve üzerindeki tüm kıyafetleri çıkararak sohbete o şekilde devam etti. Sohbete çırıl çıplak devam eden Jodie Victoria Little, yanında bulunan 4 yaşındaki oğlu ile 16 aylık kııznı da kullanmaya başladı. Jodie Victoria Little, 4 yaşındaki oğlunun cinsel organını sohbet ettiği kişiye gösterirken, sohbet eden karşıdaki kişi, bu görüntüleri kaydetti ve polis ekiplerine giderek şikayette bulundu.

İngiltere polisi şikayeti değerlendirdi ve olayla ilgili soruşturma başlatarak İP adresini belirleyerek kadının adresini belirledi. Bu bilgiler KKTC polisi ile paylaşıldı.

Olayın KKTC polisine intikal etmesi sonucu harekete geçen ekipler, düzenledikleri operasyon ile İngiliz kadını gözaltına aldı. Emniyete götürülen kadın, sorgusunda her şeyi itiraf etti ve cinsel içerikli videolarda çocuklarını kullandığını söyledi.

Jodie Victoria Little, 'namus ve ahlaka aykırı davranışta bulunma' suçundan tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Kamubulteni.com | Ankara