Oğlundan Trump İçin Flaş Açıklama: Utanılacak Bir Durum

Donald Trump'ın oğlundan babası hakkında önemli bir açıklama geldi. Trump 'ın oğlu Beyaz Saray içinde güvenin azaldığını ve bunun utanç verici bir durum olduğunu söyledi.

Oğlundan Trump İçin Flaş Açıklama: Utanılacak Bir Durum

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump 'a dstek için üst düzey bir yetkili geçtiğimiz gün The New York Times 'e makale yazmıştı. “Trump yönetimi içindeki direnişin bir parçasıyım" başlığı ile ve imzasız şekilde yayımlanan makalede, Trump 'ın çevresine olan güvenin oldukça azaldığı bildirildi.

Son olarak Donald Trump 'ın oğlu Donald Trump Jr. ABC adlı kanala bazı açıklamalarda bulundu. Trump 'ın oğlu yaptığı açıklamada, söz konusu imzasız yazının Beyaz Saray içinde rahatsızlıklara ve bazı güven sorunlarına neden olduğunu söyledi.

BABASININ ÇEVRESİNE OLAN GÜVENİ AZALMIŞ

ABC kanalında merak edilen soruları yanıtlayan Trump 'ın oğlu, muhabirin, 'Babanızın Beyaz Saray'da en çok güvendiği isim kim?' sorusuna babasının çevresine olan güvencinin azaldığını söyleyerek “Güvendiği isimler var fakat olmasını istediğimden çok daha az.” ifadelerini kullandı.

Trump 'ın oğlu açıklamasının devamında ise, kardeşi Ivanka Trump ile onun eşi Jared Kushner 'in Beyaz Saray 'da görev yaptığı ve babasının bu isimlere güvenebileceğini söyledi.

BU UTANILACAK BİR DURUM

Bu utanılacak bir durum diyen Donald Trump Jr. Trump 'ın çevresine tam güvenmesi durumunda tüm işlerin hallolacağını söyleyerek, “Çevresindeki herkese güvenebilse işlerin halledilmesi çok daha kolay olurdu. Bu utanılacak bir durum.” ifadelerini söyledi.

ÜST DÜZEY YÖNETİCİ YAZMIŞTI

New York Times ’da yayımlanan "Trump yönetimi içindeki direnişin bir parçasıyım" başlıklı olan ve isimsiz şekilde yayımlanan makaleyi yazan kişinin, Trump yönetimindeki üst düzey bir görevli olduğu ve baskılaa dayanamadığı için bu yazıyı kaleme aldığı belirtilmişti.

Söz konusu yazıda şu ifadeler kullanılmıştı:

"Trump'ın tam olarak anlayamadığı şey şu; Kendi yönetimindeki birçok üst düzey görevli, Başkanın gündeminin bazı kısımlarını ve kötü heveslerini bozmak için özenle çalışıyor. Bunu biliyorum çünkü ben de onlardan biriyim."

Trump ise bunu korkak bir makale olarak değerlendirmişti.

Kamubulteni.com | Ankara