Nusret'e 266 Bin 500 TL Hesap Ödedi-İşte O Adisyon

Türkiye'den dünyaya açılan ve dünyanın dört bir yanında bulunan şubeleri ile tanınan Nusret'in New York 'taki şubesinde ödenen hesap dünya gündeminde.

Nusret'e 266 Bin 500 TL Hesap Ödedi-İşte O Adisyon

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ve kendine has hareketleri ile adından söz ettiren ve dünya çağında fenomen olan Nusret Gökçe, gündeme yüklü hesaplarla geliyor. Edinilen son bilgilere göre Nusret 'in New York 'ta bulunan retoranında ödenen hesap ortaya çıktı ve sosyal medyada dünya genelinde konuşuldu.

Bir kişi ABD 'nin New York kentinde Nusret Gökçe 'nin lokantasına gitti. Burada yemek yedikten sonra hesabı ödeyen kişi, ödediği yüklü hesabın fişini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Paylaşılan fiş TL 'ye çevrildiğinde bu kişinin 266 bin 500 TL 'lik hesap ödediği ortaya çıktı.

Bu hesabın fişi sosyal medya üzerinden paylaşılında oldukça fazla paylaşım aldı. Adisyona bakıldığında yemeklerin oldukça yüksek fiyatlardan satışa sunulduğu görülmekte. En çok dikkat çeken kısım ise hesap fişinin en altında bulunan 5 bin 825 dolarlık servis ücreti kısmı oldu. TL 'ye çevrildiğinde bu kişinin yaklaşık olarak 40 bin TL 'yi servis ücreti olarak ödediği görülüyor.

İşte sosyal medyada günün en çok konuşulan o adisyonu:

Kamubulteni.com | Ankara