Mahkumla İlişkiye Giren Kadın Gardiyan İstifa Etti

24 yaşındaki kadın gardiyanla bir mahkumun ilişkisi kamuoyunda büyük tepkilere neden olmuştu.

Mahkumla İlişkiye Giren Kadın Gardiyan İstifa Etti

31 yaşındaki  mahkumun hapisten salıverildiği gün 24 yaşındaki sevgilisi de işinden istifa ettiği. İngiltere'de meydana gelen ve tüm dünyada tartışmalara yol açan  mahkum gardiyan ilişkisi mutlu sona mı erdi? 24 yaşındaki Kristi Davidson, kararlarıyla ülkesinin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. İngiliz kadın, uzun senedir ülkenin batısındaki Addiewell cezaevinde görev yapyıordu.

Genç kadın cezaevindeki 31 yaşındaki mahkumla  tutkulu bir ilişki yaşamaya başladı. Olay kısa sürede duyulunca kadın gardiyan ile mahkumun bölümleri ayrılırken, 31 yaşındaki Bunting isimli adamın, hapisten cezasının sona erdiği geçtiğimiz gün açıklandı. Aynı gün içerisinde 24 yaşındaki sevgilisi de istifa etti.

Çiftin ilişkileri ingiliz kamuoyunda ve dünya basınında geniş yer kaplarken, iki sevgili şu aralar tatilden fotoğraf paylaşmayı ihmal etmiyor.  Eski gardiyan ve mahkum sevgilisinin sosyal medya hesaplarındaki fotoğraflar beğeni rekorları kırarken, aynı zamanda çifte tepki dolu mesajlar da atıldığı görülüyor.