Karısı için Bikini Sipariş Etmişti! Kargodan 120 Bin Liralık Altın Çıktı

27 yaşındaki adam, karısı için sipariş ettiği bikini yerine kargodan çıkan külçe altını görünce neye uğradığını şaşırdı.

Karısı için Bikini Sipariş Etmişti! Kargodan 120 Bin Liralık Altın Çıktı

Fransa'nın Vannes şehrinde yaşayan 27 yaşındaki Julien Chagnot'ya, karısı için sipariş verdiği bikininin yerine 120 bin lira değerinde külçe altın gönderildi. Kuryeden siparişiniş teslim alan genç adam, paketi açtığında neye uğradığını şaşırdı.

27 yaşındaki Chagnot, geçtiğimiz cumartesi günü evine gelen kuryeden siparişini teslim alıp imzasını attıktan sonra, sipariş ettiği bikiniyi kontrol etmek için koliyi açtığını, kolinin ağır gelmediğini o yüzden içinden farklı bir şeyin çıkmasını beklemediğini belirterek, "İmzaladığım pakete çok fazla dikkat etmedim, çünkü aslında karım için bir bikini bekliyordum." dedi. Paketi açtığında hayatının en büyük şoklarından biriyle karşılaştığını belirten genç adam, karşısında külçe altınları görünce, ne yapacağını bilemedi.

Bir süre sonra polisi arayarak durumu bildiren Chagnot, onlara kargoyu teslim etti. Polis merkezindeki görevlilerin kendisine ilgi ve alakası için teşekkür ettiğini belirten genç adam, külçe altınların bir koleksiyoner e ait olduğunu, daha sonra oradan da kendisine teşekkür edildiğini söyledi.  

YURTDIŞI HABERLER - KAMUBÜLTENİ