Çıplak Fotoğrafları ve Danışmanlarıyla Cinsel İlişkisi Ortaya Çıkan Vekil İstifa Etti

Geçtiğimiz hafta içerisinde ABD siyasetine bomba gibi düşen olaya ilişkin flaş gelişmeler yaşanıyor. Temsilciler Meclisi'nin demokrat vekili Katie Hill'in çığlak fotoğraflarının ortaya çıkması ABD'de gündemin bir numaralı konusu haline gelmiş, Hill'in yanında çalışan iki danışmanla cinsel ilişkiye girdiği öne sürülmüştü.

Çıplak Fotoğrafları ve Danışmanlarıyla Cinsel İlişkisi Ortaya Çıkan Vekil İstifa Etti

Kasıklarına Nazi döneminden kalma dövme yaptıran vekil, bugün baskılara dayanamayarak istifasını sundu. Amerika Birleşik Devletleri'nde siyasetin gündemi Demokratların vekili Katie Hill... Geçtiğimiz hafta içerisinde uyuşturucu kullanırken çekilen çıplak fotoğraflarıyla gündeme gelen Hill'in, yanında çalışan bir kadın bir de erkek danışman ile cinsel ilişkiye girdiği öğrenilmişti.

Sık sık ırkçılık karşıtı açıklamalarda bulunan Hill'in nazi döneminden kalma bir desene kasıklarına dövme yaptırması da büyük tepki çekmişti. ABD'de bir çok siyasetçi Hill'e istifa çağrısında bulurken, Hill tüm baskılara boyun eğerek istifasını sundu.

Hill, "Bugüne kadar yapmam gereken en zor şeydi ama bana güvenen seçmenim, halkım ve ülkem için bu kararı almak zorundaydım" ifadelerieni kullandı. Diğer yandan Katie Hill'in eşiyle de boşanma sürecinde olduğu öğrenildi.