Askere Gitmemek için 81 Yaşındaki Akrabasıyla Evlendi

Ukrayna'da 24 yaşındaki Alexander Kondratyuk askerlikten kaçmanın ilginç bir yolunu buldu. Genç adam askere gitmemek için 81 yaşındaki engelli akrabasıyla dünya evine girdi. Ukrayna'da zorunlu olan askerlik görevinden 'Kaytarmak' isteyen 24 yaşındaki bir genç, 81 yaşındaki kuzeniyle evlendi.

Askere Gitmemek için 81 Yaşındaki Akrabasıyla Evlendi

Askere Gitmemek için 81 Yaşındaki Akrabasıyla Evlendi

Ukrayna'da 24 yaşındaki Alexander Kondratyuk askerlikten kaçmanın ilginç bir yolunu buldu. Genç adam askere gitmemek için 81 yaşındaki engelli akrabasıyla dünyaevine girdi. Ukrayna'da zorunlu olan askerlik görevinden 'Kaytarmak' isteyen 24 yaşındaki bir genç, 81 yaşındaki kuzeniyle evlendi.

Ukrayna'da belli bir yaşa gelen gençler için zorunlu tutulan askerlikte çeşitli istisnalar mevcut. Örnek verilecek olursa engelli eşine bakmak zorunda kalan kişiler askerlik hizmetinden muaf tutuluyor. 24 yaşındaki Alexander da bu muafiyetten faydalanmak için kendisinden 57 yaş büyük kuzeni ile evlenme kararı aldı. Evliliği şüpheli bulan basın mensupları 81 yaşındaki kadına durumu sorarken,kadın tüm iddiaları reddederek kuzeniyle evlenmekten dolayı çok mutlu olduğunu, kendisine çok iyi baktğını söyledi.

Komşuları ise yaşlı kadını yalanlar nitleikte açıklamalarda bulundu. Yaşlı kadının çok fazla ziyaretçisi olduğunu fakat 24 yaşındaki kocasını bir türlü göremediklerini belirten komşular, "Askerlikten kaçmak için yaşlı kadını kandırdı" ifadelerini kullanıyor. Asker alma yetkilileri ise karı-koca arasındaki münasebeti detaylı inceleyemeyeceklerini, genç adam ve 81 yaşındaki kadının resmi olarak evli oldukları için askerlik yapma yükümlülüğü taşımadığını belirtiyor.