ABD'de Katliam Girişimi! Teksas'ta Yine Kanlı Saldırı! Ölü ve Yaralılar Var

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletindeki bir yüksek öğrenim kurumunun mezunla partisinde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 kişinin feci şekilde can verdiği, 10'un üzerinde kişinin de yaralandığı bildirildi. ABD'de Teksas Katliamı!  Amerika Birleşik Devletleri'nin teksas eyaletindeki bir üniversitenin yakınlarında düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiği, 14 kişinin de yaralandığı bildirildi.

ABD'de Katliam Girişimi! Teksas'ta Yine Kanlı Saldırı! Ölü ve Yaralılar Var

ABD Teksas Eyalet Şerif Ofisi tarafından yapılan açıklamada, Greenville kentinde bir üniversitenin kampüsü yakınlarında öğrencilerin ve mezunların katıldığı bir eğlenceye silahlı saldırı düzenlendiği, saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiği, 14 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Yetkililer, olaya dair henüz detaylı açıklama yapmazken, sosyal medyada saldırının ardından silahla yaralanmış kişilerin bulunduğu görüntüler kısa sürede yayıldı.

Bölgede yerel yayın yaptığı belirtilen bir televizyon kanalının muhabiri, sosyal medya hesabından yaptığı son dakika açıklamasında, güvenlik güçlerinin saldırıda otomatik silah kullanıldığı ihtimali üzerinde durduğu, saldırının ardından kayıplara karışan kişi ya da kişilerin saldırıyı neden gerçekleştirdiği ise henüz bilinmiyor.