6 Kez Ölüp Hayata Geri Döndü: Kağıda Öyle Bir Şey Yazdı ki..

ABD 'de yaşanan olay tüyleri diken diken etti. Kaliforniya eyaletinde yaşanan olayda bir kadın 6 kez ölüp hayata geri döndü.

6 Kez Ölüp Hayata Geri Döndü: Kağıda Öyle Bir Şey Yazdı ki..

Flaş haber: ABD 'de yaşanan olay  tüyleri diken diken etti.

ABD 'nin Kaliforniya eyaletinde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi ve tüm dünyada  büyük yankı uyandırdı. Instagram hesabı üzerinden kolundaki sıra dışı dövmenin hikâyesini paylaşan Madie Johnson, 18 binden fazla beğeni aldı ve çok sayıda yorum aldı.

6 KEZ ÖLDÜ DİRİLDİ

Daily Mail 'in aktardığı son dakika bilgisine göre  Madie Johnson 'ın teyzesi Tina Hines, kalp rahatsızlığı sebebiyle altı kez ölüp dirildi. İki kere kocası tarafından, dört kere de kaldırıldığı  hastanedeki doktorlar tarafından hayata döndürüldü.

Madie, teyzesinin inanılmaz hikâyesini İnstagram adresi üzerinden şu sözlerle anlattı:

"Yaklaşık bir yıl önce; tanıdığım en şaşırtıcı, en zeki ve en sağlıklı insanlardan biri olan Tina Teyzem kalp krizi geçirdi. Eniştem Brian, hastaneye gelmeden önce kalbi duran teyzemi dört kez diriltti. Hastaneye geldiğimizde doktorlar öldüğünü söyledi. Teyzem defibrilatöre kondu. Ardından mucizevi bir şekilde uyandı. Uyandığında konuşamıyordu. Kuzenlerimden kâğıt kalem istedi. Kâğıda 'O gerçek' yazdı."

Odada bulunan diğerleri büyük şok geçirdi. Şoka uğramış insanlar 'Gerçek olan ne?' diye ona soru sordu. Soruya gelen cevabı şu şekilde aktardı: "Teyzem gözyaşları içerisinde parmağıyla gökyüzünü işaret etti."

Madie Johnson, Instagram hesabında, "Bu gerçek hikâyeyi paylaşmak zorundaydım. Bazen zayıflayan inancım artık çok kuvvetli. Bana sonsuz bir umut verdi. Yaşam tarzımı değiştirdi" diye yazdı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA