51. Bölge Baskını Canlı Yayını Başladı! İşte 51. Bölge'den İlk Fotoğraflar

51. böge baskını Türkiye'de de gündemin en çok tartışılan konularından birisi haline geldi. ABD'de Arena 51 olarak da bilinen ve uzun yıllardır tartışma konusu haline gelen gizemli bölgeden canlı yayın başladı. Peki 51. bölge canlı yayını ne zaman, hangi youtube kanalında yayınlanacak? işte detaylar...

51. Bölge Baskını Canlı Yayını Başladı! İşte 51. Bölge'den İlk Fotoğraflar

51. Bölge Baskını Canlı Yayını Başladı! 51. Bölge'den İlk Fotoğraflar

51. Bölge canlı yayınını yapmaya hazırlanan grup, milyonlarca insanın merak ettiği, gizemli bölgeye doğru harekete geçti ve bölgenin önünde canlı youtube yayını yapmaya başladı. Amerika Birleşik Devletleri'nin Nevada eyaletindeki 51. bölge, uzaylılar ve diğer gizli araştırmaların yapıldığı bir bölge olarak düşünülüyor.

Milyonlarca insanın merak ettiği yere ilişkin zaman zaman ciddi tartışmalar yaşanırken, geçtiğimiz aylarda bu bölgeye baskın düzenleyeceğini belirten bir grubun açıklamasının ardından ABD Hava kuvvetleri bölgeye girmeye çalışan vatandaşların zarar görebileceğini, bölgenin güvenliği için ABD ordusunun her türlü önlemi aldığını bildirmişti.

20 Eylül 2019 tarihinde yani bugün ilgili grubun bölgeye giriş yapmaya hazırlandığı vurgulanıyor. https://www.youtube.com/watch?time_continue=29059&v=lP3uFOnpv5Q Adresinden bölgeden canlı yayın yapılmaya başlandı. Youtube üzerinden bir çok kullanıcı , bölgeye girmeye çalışanların vurulacağını ya da çok fazla ölümün yaşanabileceğini belirtirken, ilgili bölgede polis ekiplerinin de olması, herhangi bir girişimde baskını düzenleyecek kişilerin en az hasarla etkisiz hale getirilip gözaltına alınabileceğini düşündürüyor.