Mansur Yavaş Fotoğraflarının Duvarlara Asılmasını Yasakladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tüm Ankara 'ya talimat verdi ve kendi fotoğraflarının duvarlara asılmasını yasakladı.

Mansur Yavaş Fotoğraflarının Duvarlara Asılmasını Yasakladı

Mansur Yavaş 'tan yeni hamle.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Büyükşehir Belediyesi merkez binasındaki tüm birimler, bağlı kuruluşlar ve iştirakler ile EGO ve ASKİ Genel Müdürlüğü dahil duvarlara asılan fotoğraflarının kaldırılmasını talimatını verdi. 

Duvarlara kendi resimlerinin asılmasından rahatsızlık duyduğunu ifade eden Mansur Yavaş bir genelge yayımladı. Yayımlanan genelge şu şekilde;

"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başladığım 8 Nisan 2019 tarihinden sonra gerek tarafımdan yapılan gözlemler ve gerekse makamıma iletilen bilgilerden, Belediyemiz, bağlı kuruluşlar ve iştiraklerde bilgim dışında bazı bürolarda fotoğraflarımın asıldığı anlaşılmaktadır. Herhangi bir yasal dayanağı olmayan bu uygulamaya son verilmesini önemle rica ederim."

ANFA Altınpark Fuar Alanı 'nda açılışını yaptığı yıl sonu BELMEK sergisinde kendi heykelini yapan bir kadına da bununla ilgili genelge çıkaracağını söyleyen Başkan Mansur Yavaş, "Biz şimdi halkın verdikleri maaşı alan, onlara görev yapan bir insanız. Çocuklarıma da vasiyetimdir, hiçbir yere ismimi vermeyecekler. Gerek yok bunlara" demişti.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA