İŞKUR Genel Müdürü'ne Mecliste Tepki: 5 Milyon İşsiz Varken...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleriyle ilgili yorumlarda bulunduğu iddia edilen İŞKUR Genel Müdürü'ne tepkiler sürüyor.

İŞKUR Genel Müdürü'ne Mecliste Tepki: 5 Milyon İşsiz Varken...

İŞKUR Genel Müdürü'ne Mecliste Tepki: 5 Milyon İşsiz Varken...  

Mersin Milletvekili Alpay Antmen, TBMM Genel Kurulu'nda geçtiğimiz gün sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen İŞKUR Genel Müdürü'ne tepki gösterdi.

Kamu görevlisi olan ve maaşını halktan alan İŞKUR Genel Müdürü'nün siyasi paylaşımlarda bulunduğunu, öncelikle işsizlik sorununu çözmesi gerektiğini söyleyen Antmen, "Yenilenen İstanbul seçimleri bitti, demokrasi ve sevgi dili kazandı fakat kendisi de bir kamu görevlisi olan, maaşını halkımızın ödediği, işi de 5 milyon işsizimize iş bulmak olan İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, sosyal medya hesabından "İçimizdeki beyinsizler yüzünden sen bizleri helak etme Allah'ım!" diyerek halka ve millî iradeye alenen hakaret etmiştir. Bu şahsın artık kamu görevlisi olmaması ve halkın parasından maaş almaması gerekir." şeklinde konuştu.

Ne Olmuştu? İ

ŞKUR Genel Müdürü , İBB Seçimlerinin ardından sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulunmuş, bu paylaşıma tepki yağmıştı. İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya'nın hesabından yapılan paylaşımda, "İçimizdeki beyinsizler yüzünden sen bizleri helak etme Allah’ım." ifadeleri yer alıyordu. Daha sonra bu paylaşımı silen ve siyaset yapmadığını söyleyen Uzunkaya, Kur'anı Kerim meallerini zaman zaman paylaştığını belirtmiş, işsiz gençlerden ise 'Sen müftü müsün, işsizliği çöz, bize iş bul' şeklinde tepki almıştı.