İmamoğlu'ndan Atatürk Tablosu Açıklaması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bir son dakika açıklaması yaptı ve seçim vaatleri ve Atatürk tablosu hakkındaki iddiaları yanıtladı.

İmamoğlu'ndan Atatürk Tablosu Açıklaması

İmamoğlu 'ndna makam odasındaki Atatürk posteri açıklaması.

İBB CHP Grubu meclis üyeleri ile Kumburgaz'daki bir otelde çalıştay düzenleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim vaatleri ve , makam odasındaki Atatürk posteri ile ilgili konuştu. 

"Seçim vaatlerinizden meclise getireceğiniz konulara olacak mı?" sorusuna Ekrem İmamoğlu şu şekilde cevap verdi:

"Var. Ulaşımla ilgili konularımız var. Tabii bir yönüyle bizim olmadığımız dönemde yapılan bazı iş ve işlemleri tetkik ediyoruz. Ama yani bu meclisimizde, yine yoğun adımlar atacağımız ekonomik durumu meclis üyeleriyle paylaşacağımız bir sunum yapacağım. Verimli bir toplantı olacak. 4 yaşa kadar olan, 6-12 yaş grubunu da ücretsiz hale getirilmesi ile ilgili adımlar var. Bunların gündeme gelip, belki komisyon üzerinden tartışmaları yapılıp, hızlıca karara bağlanmasını istiyoruz."

BENİM DE BİR YANITIM VAR AMA..

Makam odasında asılı bulunan Atatürk tablosunda, Atatürk 'ün dinlediği vatandaşın , Terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen 'in dedesi olduğu iddialasına İmamoğlu "Ben, bir afet anı olduğunu biliyordum. Benim de bir yanıtım var ama o işi yazan, daha doğrusu uyduran gazeteci arkadaşımıza Sinan Meydan güzel bir cevap verdi. O fotoğrafın, Tokat'ta bir seyahat esnasında, bir köylünün derdini Ata'mıza anlattığı bir fotoğraf olduğunu, devlet arşivinde de kayıt numarası, nerede çekildiğinin belli olduğunu aktardı. Sinan Meydan'a da buradan teşekkür ediyorum" şeklinde cevap verdi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA