Ekrem İmamoğlu'ndan Barış Pınarı Açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir son dakika açıklamasında bulundu. İmamoğlu harekat ile ilgili konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Barış Pınarı Açıklaması

Son dakika : İmamoğlu 'ndan harekat açıklaması.

3 Kasım 2019 günü "İstanbul senin, durma koş!" sloganıyla gerçekleşecek Vodafone 41. İstanbul Maratonu ’nun basın toplantısına katılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin bulunduğu konumu nedeniyle dünyanın en özel noktalardan birinde olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Ekrem İmamoğlu “Dolayısıyla tüm iyi şeylere simge olmak zorundayız. Barışa, huzura, demokrasiye, özgürlüğe…” ifadelerini kullandı.

“Türkiyemizin güneyinde yaşanan sorunların bir an önce bitmesini, Suriye ve çevresine barış gelmesini diliyoruz” diyerek sözlerini sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Umuyorum, bu bölgedeki kaos bir an önce biter ve hep beraber barış için mücadele ederiz” diye konuştu ve ekledi: 

"Barış için mücadele eden ve hayatlarını kaybeden şehitlerimize rahmet diliyorum. O anlamda bu koşunun barışa büyük bir mesaj vermesini diliyorum."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA