Binlerce Bekçi Adayı için Beklenen Gün! Bekçi Alımı Sınavı Bugün

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'nın 2019/1 ve 2019/2 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınavı için 15-29 Nisan 2019 tarihleri arasında şahsen müracaat işlemlerini tamamlayan ve ön sağlık kontrollerini başarıyla tamamlayan adaylar için yazılı sınav bekleyişi sona eriyor. MEB tarafından gerçekleşecek sınav için beklenen gün geldi çattı. 2019/1 Bekçi alımı için başvuru yapan adaylar sabah oturumuna, 2019/2 bekçi alımı için başvuru yapan adaylar ise öğleden sonraki otu

Binlerce Bekçi Adayı için Beklenen Gün! Bekçi Alımı Sınavı Bugün

Binlerce Bekçi Adayı için Beklenen Gün Geldi! Bekçi Alımı Sınavı Bugün Gerçekleşecek 

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'nın 2019/1 ve 2019/2 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınavı için 15-29 Nisan 2019 tarihleri arasında şahsen müracaat işlemlerini tamamlayan ve ön sağlık kontrollerini başarıyla tamamlayan adaylar için yazılı sınav bekleyişi sona eriyor. MEB tarafından gerçekleşecek sınav için beklenen gün geldi çattı. 2019/1 Bekçi alımı için başvuru yapan adaylar sabah oturumuna, 2019/2 bekçi alımı için başvuru yapan adaylar ise öğleden sonraki oturuma girecekler. Adaylar sınav giriş belgelerini meb.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ile alabiliyorlar.

Binlerce Bekçi Adayı için Beklenen Gün Geldi! Bekçi Alımı Sınavı Bugün Gerçekleşecek 

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'nın 2019/1 ve 2019/2 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınavı için 15-29 Nisan 2019 tarihleri arasında şahsen müracaat işlemlerini tamamlayan ve ön sağlık kontrollerini başarıyla tamamlayan adaylar için yazılı sınav bekleyişi sona eriyor. MEB tarafından gerçekleşecek sınav için beklenen gün geldi çattı. 2019/1 Bekçi alımı için başvuru yapan adaylar sabah oturumuna, 2019/2 bekçi alımı için başvuru yapan adaylar ise öğleden sonraki oturuma girecekler. Adaylar sınav giriş belgelerini meb.gov.tr adresinden alabiliyorlar.Sınava giden adayların yanlarında bulundurması gereken ve sınava alınmayacak nesneler de geçtiğimiz günkü duyuruda adaylara bildirilmişti. Buna göre adayların yanlarında sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgelerinden birisini getirmesi, sınava gelirken iki adet siyah uçlu kurşun kalem, silgi ve kalemtraş getirmeleri gerekiyor. Konuya dair yapılan bilgilendirmede ayrıca şu ifadeler yer alıyor : 

- Adaylar sınava gelirken yanlarında iki adet siyah uçlu kurşun kalem, silgi ve kalemtraş
bulunduracaklardır. Ayrıca adaylar sınava şeffaf şişe içinde su getirebileceklerdir.

- Adaylar sınava, sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgelerinden birisi (T.C. kimlik
numaralı nüfus cüzdanı, T.C. kimlik kartı, geçerlik süresi devam eden pasaport veya sürücü
belgesi) ile gireceklerdir. Sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgesi yanında olmayan
adaylar sınava alınmayacaktır.

- Nüfus cüzdanlarını değiştirmek için nüfus müdürlüklerine başvuru yapan, nüfus
cüzdanları nüfus müdürlüklerince alınan adaylar, nüfus müdürlüklerince kendilerine verilen
fotoğraflı ve imzalı veya mühürlü geçici kimlik belgesi/ kimlik kartı talep belgesi ile sınava
alınabilecektir.

- Sınav soruları ve cevap anahtarları 16 Temmuz 2019 tarihinde https://www.pa.edu.tr ve
www.meb.gov.tr ya da http://odsgm.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır.

GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP ETMEK, DİĞER ADAYLARLA TANIŞMAK VE BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA