Bekçi Alımı Sınav Sonuçları, FYT ve Mülakatlar Sonrası Bekçi Adayları Eğitime Alınacak

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'nın Bekçi alımı sınav soruları , cevap anahtarı ve sınav sonuçları duyurusu için binlerce adayın heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Bekçi alımı sınav sonuçları tarihi ve sonraki süreç hakkında yeni gelişmeler.

Bekçi Alımı Sınav Sonuçları, FYT ve Mülakatlar Sonrası Bekçi Adayları Eğitime Alınacak

Bekçi Alımı Sınav Sonuçlarının Ardından Adaylar Eğitime Alınacak

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'nın Bekçi alımı sınav soruları , cevap anahtarı ve sınav sonuçları duyurusu için binlerce adayın heyecanlı bekleyişi devam ediyor.

MEB , Polis Akademisi Başkanlığı ve BİK tarafından yapılan bilgilendirmede sınav soruları ve cevap anahtarının yarın ilgili internet sayfalarından ilan edileceğine yer verilirken, sınav sonuçları için de tarih netleşmiş durumda. Polis Akademisi Bekçi Alımı yazılı giriş sınavında başarılı olan adayların ilanı 7 Ağustos 2019 tarihinde yayımlanacak. Sınav sonuçlarına itiraz süreciyle ilgili detaylı bilgilendirme pa.edu.tr adresinde yer alacak. Bu sürecin de sona ermesinin ardından bekçi adayları , FYT ve Mülakat sürecini de başarıyla tamamlamaları halinde Polis Akademisi Başkanlığı'nca eğitime alınacak. Eğitim sürecini de başarıyla tamamlayan adayların atamaları gerçekleşecek ve adaylar görev başı yapacak. 

Önümüzdeki Dönemlerde de Bekçi Alımları Bekleniyor

Bu yıl Ankara ve İstanbul'un köyleri için de bekçi alımları yapılıyor. Önümüzdeki dönemlerde diğer büyükşehirler için bekçi alımı daha sonra da tüm iller için bekçi alımları yapılması bekleniyor. 

Yeni gelişmeler yaşandıkça , son dakika haberleri haber merkezlerine ulaştıkça siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeyi sürdüreceğiz. Tıkla ve Türkiye'nin en büyük memur adayı grubuna katıl.