"Bu Ay Elektrik Faturaları Pembe"

Limak enerji bünyesindeki Uludağ Elektrik, meme kanserine dikkat çekmek için bu ay evlere pembe renkte fatura gönderecek. Meme Kanseri Farkındalık Ayı çerçevesinde bu ay hastalığa dikkat çekmeyi amaçlayan Uludağ Elektrik yetkilileri, faturaların pembe renkte tasarlayarak abonelere gönderiyor. Bu ay 3 milyon müşteriye 'Meme kanserinden korkma, kendi kendine muayeneyle erken tanı hayat kurtarır' mesajı da ileten şirket, 5 milyon vatandaşı meme kanserine karşı bilinçlendirmeyi hedefliyor.

"Bu Ay Elektrik Faturaları Pembe"

Bu Ay Elektrik Faturaları Pembe Gelecek

Limak enerji bünyesindeki Uludağ Elektrik, meme kanserine dikkat çekmek için bu ay evlere pembe renkte fatura gönderecek. Bursa'da Meme Kanseri Farkındalık Ayı çerçevesinde bu ay hastalığa dikkat çekmeyi amaçlayan Uludağ Elektrik yetkilileri, faturaların pembe renkte tasarlayarak abonelere gönderiyor. Bu ay 3 milyon müşteriye 'Meme kanserinden korkma, kendi kendine muayeneyle erken tanı hayat kurtarır' mesajı da ileten şirket, 5 milyon vatandaşı meme kanserine karşı bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Limak Enerki Uludağ Elektrik Genel Müdürü Aytaç, basın mensuplarına konuya ilişkin yaptığı bilgilendirmede, "Ekim ayının 'Meme Kanseri Farkındalık Ayı' olarak anılması dolayısıyla bu defa ilk kez sadece mesajla değil, faturalarımızın rengini değiştirip pembe olarak basarak da müşterilerimizin dikkatini çekmeyi amaçladık. Yüzde 54 kadın çalışan oranına sahip bir şirketiz. Kadın çalışan ağırlıklı bir şirket olmamız da bu konu üzerinde özellikle hassasiyet göstermemizi gerektiriyor. Dünya Sağlık Örgütünün verileri gösteriyor ki dünyada 2 milyon kişi bu hastalıktan muzdarip. Ülkemizdeki meme kanserine yakalanan hasta sayısı ise her yıl 25 bin gibi ciddi bir rakam. Görülme sıklığı son 20 yılda iki kattan fazla artarak kadınlarda kansere bağlı ölümlerde ikinci sırada yer alan bu kanser türüne yönelik farkındalık oluşturmak büyük önem taşıyor" şeklinde konuştu.