Yüzünün Robotlarda Kullanılmasına İzin Veren Bir Kişiye 740 Bin TL-İşte Başvuru Sayfası

Adı açıklanmayan yabancı bir şirket , yüzünü robotlarda kullanılmasına izin veren kişiye 128 bin dolar para verecek. İşte detaylar ve başvuruların kabul edildiği sayfa.

Yüzünün Robotlarda Kullanılmasına İzin Veren Bir Kişiye 740 Bin TL-İşte Başvuru Sayfası

Bir şirket, yüzünü robotlarda kullanmasına izin verecek kişiye 128 bin dolar para verecek.

Edinilen son dakika bilgilerine göre adı açıklanmaya bir şirket, geliştirdiği robotların yüzü için arayışa girdi. Webtekno 'da yer alan habere göre şirket, yüzünü robotlarda kullanacağı kişiye 128 bin dolar para verecek. Yüzünün robotlarda  kullanılmasını kabul eden kişi , yaşlı insanlar için sanal arkadaş olarak hizmet verecek. 

5 YILDIR ÇALIŞIYORLAR

Söz konusu haberde şirketin 5 yıldır bu konu üzerinde çalıştığı ve geliştirmelerin devam ettiğini bildirdi. 

KİBAR VE ARKADAŞ CANLISI BİR YÜZ

Edinilen bilgilere göre şirketin , yüzde aradığı en önemli iki özellik “kibar ve arkadaş canlısı” olmak. Adı açıklanmayan şirket, bu proje  üzerinde 5 yıldan bu yana araştırmalar ve çalıoşmalar yapıyor. Söz konusu şirket önümüzdeki sene  “dünya çapında robotların potansiyel olarak binlerce versiyonunu” üretmeye  hazırlanıyor.

İLANDA BAŞKA DETAY YOK

Söz konusu şirket sadece aranan yüzde istediği ifadeleri duyurdu. Başka bir detaya ise yer verildi.  Söz konusu ilan aracı bir şirket tarafından yayımlandı ve başvurular bu aracı şirket tarafından kabul ediliyor. Başvuranlar, şirketin veya tasarımcının adını şu aşamada bilemeyecek. Projeyi geliştirmeye yardımcı olan Londra merkezli bir mühendislik firması olan Geomiq, projenin bir sonraki aşamasına geçecek adaylara daha fazla bilgi vereceklerini duyurdu.

Aracı olan Geomiq şirketi, yayınladığı blog yazısında konu ile ilgili “Projenin detayları tasarımcı ve yatırımcılarıyla yaptığımız gizlilik sözleşmesi nedeniyle sınırlı. Şirket, anonimlik ihtiyacının projenin “gizli” niteliğinden kaynaklandığını, bununla birlikte robotun yakında halka açık bir şekilde hazır olacağına inandığını” detaylarını aktardı. 

BAŞVURU

Söz konusu şirketin başvuru sayfası şu şekilde;

https://geomiq.com/blog/public-appeal-applicants-needed-to-find-face-of-new-line-of-robots/

Linki kopyalayın ve yeni sekmede açarak detaylara bakın. 

KADIN-ERKEK DİĞER ADAYLAR BU ADRESTE

Diğer adaylarla bilgi alış veri için >>  TIKLA KATIL

TÜM İLANLARDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN